Mød verden i farver med Epic Travelgear

Svenske Epic startede deres rejse i Sverige i 2004, og kan derfor fejre deres 20-års jubilæum i år. Epics mission er at skabe episk rejseudstyr til episke eventyr, og de er særligt kendt for at tilføre lidt spræl til kufferter, der ellers typisk kommer i et mere konservativt look.

Bliv en del af Epics farverige univers og mærk glæden ved din næste rejse.

Hardcase kufferter

Epic kuffert. Se alle Epic kufferter hos NEYE.

Kabinekufferter

Epic kabinekuffert. Se alle Epic håndbagage kufferter hos NEYE.

Se alt fra Epic

Epic softcase kuffert. Se alle Epic kufferter hos NEYE.

Shop dine Epic favoritter

Epic Anthem kuffert. Se det store udvalg af kufferter hos NEYE.

Design der gør en forskel

I 20 år har Epic forpligtet sig til at udfordre de grå og sorte kufferter med sjove alternativer. De ønsker at gøre en forskel med farver og mønstre, så en kuffert også kan afspejle brugerens personlighed. Også i formgivningen har de udfordret det klassiske, og skabt kufferter med et strukturelt design. 

Den viste kuffert er en Epic Anthem.

Epic Spin

Kuffertserien Spin er i et tidløst skandinavisk design, hvor det kasseformede design giver dig maksimal kapacitet. Materialet er et helt nyt DuraLITE+ materiale, forseglet med et anti-rids toplag.

Alle ydre komponenter er af topkvalitet og glider let, naturligvis også farvematchet for at fuldende looket. Det patenterede hjulsysten gør det let at skifte hjulene, enten til nye, hvis de er slidte, eller til en anden hjulmodel, der passer til dine behov.

Shop Epic Spin
Epic Crate Reflex Evo kuffert. Se det store udvalg af kufferter hos NEYE.

Epic Crate Reflex Evo

Den unikke Crate Reflex er tilbage i en ny form, og er her for at fejre dig. Kufferten der funkler som en diamant om natten. Crate Reflex Evo er udstyret med et trelags-sammensat materiale, der både er meget stærkt og som giver en flot dybde, foruden de fine reflekterende elementer, der findes i filmen.

Lynlåsen er af højeste standard og den gummiagtige overflade sikrer, at lynlåsen er vandafvisende.

Shop Epic Crate Reflex

Past, present & future

Epic kan med deres 20-års jubilæum se tilbage på et væld af kollektioner, både inden for rejsetilbehør som nakkepuder og kuffertmærker, såvel som bagageløsninger som tasker og rygsække. Mest kendte er de dog for deres kufferter, som du også finder et stort udvalg af her hos NEYE.

Dengang som nu udvikler de egne materialeblandinger til skallerne, hvilket gør det muligt for dem at stå inde for garantier. Også når det gælder funktioner som lynlåse og hjul.

Epic ønsker at minimere deres påvirkning af planeten, bl.a. ved at benytte så få tilsætningsstoffer som muligt - og ikke mindst - at finde nye og bedre alternativer med biomaterialer. De forsøger altid at reducere så meget plastik og metal som muligt, når de udvikler nye produkter.

Rejseglæde og innovation har altid været en del af Epics mindset, og det kommer fra deres passion for at være det sjovere valg for rejsende rundt om i verden. Høj funktionalitet og et spændende design gør forskellen mellem det middelmådige og det fantastiske. Epic bestræber sig altid på at opnå det sidste.

De tror på, at innovation af høj kvalitet skaber langtidsholdbare produkter. Og med afsæt i deres skandinaviske rødder, er Epic kufferter og rejsetilbehør selvfølgelig udført i en kvalitet, der også kan modstå vejret i det fjerne nord.

Shop Epic kufferter
Shop Epic rejsetilbehør