Til alle livets eventyr

Haglöfs rygsække er skabt til at holde til alle livets eventyr. Hvert materiale er nøje udvalgt, så du får en rygsæk med stabil ydeevne, selv når du bruger den år efter år. Ved at bruge stærkere fibre kan Haglöfs reducere vægten og gøre rygsækkene slanke, men alligevel utrolig slidstærke.

Haglöfs rygsække

Haglöfs rygsække - Stort udvalg hos NEYE

Se alt Haglöfs

Haglöfs rygsække og tasker - Stort udvalg hos NEYE

Haglöfs til børn

Haglöfs rygsæk til børn - Stort udvalg hos NEYE

Shop dine favoritter

Tight & Tight Pro

Med en Haglöfs Tight får du en alsidig rygsæk i et klassisk design og med masser af smarte funktioner. Uanset hvilken størrelse du går efter, så er Tight rygsækkene ergonomisk formet, så tasken sidder tæt på ryggen. Den pæreformede facon sikrer desuden et lavt tyngdepunkt. De populære Tight rygsække findes i flere modeller, farver og størrelser:

  • Tight XS - 10 liter
  • Tight S - 15 liter
  • Tight M - 20 liter
  • Tight L - 25 liter
  • Tight Pro M - 18 liter
  • Tight Pro L - 25 liter
Haglöfs Tight rygsække
Haglöfs vandrerygsække - Shop online på neye.dk

L.I.M Airak

Søger du en rygsæk til outdoor oplevelserne, så er Haglöfs L.I.M. Airak rygsække helt perfekte. Oplev f.eks. L.I.M Airak 14, som er en kompakt 14 liters rygsæk. Materialet er let og slidstærkt og rygsækkens vestdesign sikrer, at vægten bliver jævnt fordelt. Tasken har en velventileret bagplade, så du bedre kan ånde samt en blød Hydroflask™-flaske med bideventil, så du kan tage en tår vand på farten.
Shop Haglöfs rygsække

Tight Junior

Oplev juniorudgaven af den ikoniske Tight rygsæk, som du finder i størrelserne 8 og 15 liter. Perfekt til ethvert eventyr i vildmarken eller i byen. Behagelig, rummelig og cool og selvfølgelig i et ergonomisk design. Den er fremstillet i recycled materiale, der er blevet DWR-behandlet for at afvise vand og snavs.

Haglöfs små rygsække

Past, present & future

Historien om Haglöfs går helt tilbage til 1914, hvor grundlæggeren Wiktor Haglöf lavede sit første udkast til en skoletaske. I årene efter var efterspørgslen blevet stor nok til, at Wiktor kunne starte sit eget firma, der fik navnet Haglöfs.

Wiktor Haglöf var en mand fuld af drømme og visioner. Visioner om at gøre livet lettere for dem, der arbejdede hårdt i naturen, hvilket må siges at være et godt udgangspunkt for et outdoor mærke.

Visionerne blev hurtigt forvandlet til en succes så stor, at han i 1935 kunne åbne en ny fabrik. I 1940'erne begyndte Wiktor Haglöf at navngive rygsækkene efter inspiration fundet i naturen eller gennem udendørsaktiviteter.

Med afsæt i naturen

Haglöfs lægger i dag stadig stor vægt på relationen til naturen, da det er her, virksomhedens hjerte er solidt placeret. Alt hvad Haglöfs udvikler, hvad end det er beklædning som jakke, bukser, støvler og fleece – eller outdoor gear som soveposer, tasker og rygsække - så har det til formål at gøre den udendørs livsstil lidt sjovere. 

Designet er med udgangspunkt i høje krav til både funktion og komfort, hvor det er detaljerne, der tæller.

Med den store beundring og respekt for naturen er miljøvenlighed og bæredygtighed også en selvfølge i Haglöfs produktion af beklædning, såvel som tasker og rygsække. Læs Haglöfs CSR rapport.

Baren for ansvarlighed er lige så høj som deres fokus på produkternes kvalitet. De fleste af deres rygsække er lavet af genbrugte materialer, og de bruger kun materialer, der kan genbruges, når deres levetid er slut. Produkternes vandafvisende behandlinger er altid PFC-fri.