Skandinavisk enkelthed med et twist

På kort tid er HERA blevet et velkendt brand inden for tasker. Hos HERA mikser man gerne det klassiske look med fashion trends. Der bliver leget med former og materialer, og på den måde får det stilrene look et særligt twist.

Se alt HERA

w01_2024_CategorySpot_740x740-tasker-hera-alle.jpg

Shoppere

w01_2024_CategorySpot_740x740-tasker-hera-shopper.jpg

Crossbody

w01_2024_CategorySpot_740x740-tasker-hera-crossbody.jpg

Se hele kollektionen

Skandinavisk enkelhed

HERA kvinden har en forkærlighed for det enkle og stilrene. Hun går ofte efter det nordiske look i sit valg af farver og køber kun tasker af god kvalitet. Hun elsker, når detaljerne ligger i designet, f.eks. smukke fittings eller en flettet rem, der vidner om godt håndværk.
Shop HERA tasker
w01_2024_SpotComponentCTA_800x480-tasker-hera-2.jpg

Detaljen der tæller

HERA har et feminint udtryk og med en fantastisk grad af detaljer, både i designet udenpå og i indretningen af taskerne. Stilen er skandinavisk med et internationalt udtryk og afspejler tendenserne fra hverdagens fashionistaer. Ved første øjekast er taskerne helt klassiske, men når man kigger nærmere, er der en høj detaljeringsgrad, som favner alt fra materiale, struktur, syninger og spænder.
Shop crossbody

Tidens trends

Den nye kollektion vidner om, at HERA gerne mikser den klassiske stil med fashion og leg med former og materialer. Det kommer f.eks. til udtryk i nye smukke silhuetter og miks af materialer. Også remmene gør sig bemærket denne sæson. Fra lækre brede og markante skulderremme til de tynde og elegante af slagsen.

Shop HERA nyheder

CV

Om Camilla Dalager:

  • Uddannet Design Manager fra IBA, Kolding
    Specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL, Milano
    Ejer af og Kreativ Direktør hos Belsac


Camilla Dalager har en stor kærlighed til den nordiske designtradition, samtidig med, at hun bringer sæsonens trends sikkert i spil. En af Camillas største inspirationskilder er hverdagens fashionistas, og derfor er der altid en vis grad af dristighed i designerens taske kollektioner. Taskerne udstråler dog stadig masser af klassisk modernisme med et feminint udtryk.

w27-SpotComponentCTA-Om-designer-Camilla-Dalager-v2.png

CV

Om designsamarbejdet

HERA henvender sig til den modebevidste kvinde og er skabt med eksklusive detaljer og høje krav til kvalitet. I spidsen for vores in-house brand står den anerkendte accessory designer Camilla Dalager, som HERA kollektionerne er skabt i samarbejde med.

”Vi ønsker hele tiden at imødekomme den udvikling, hvor forbrugerne i stigende grad stiller krav til design og kvalitet. Mange vil i dag gerne investere i en taske, de kan have glæde af flere år frem. Camilla Dalager er med kollektionen lykkedes utroligt godt med at kombinere NEYEs DNA med en designmæssig kant, og HERA placerer sig helt i toppen af vores in-house brand-portefølje” fortæller Camilla Raffnsøe, administrerende direktør i NEYE.

Camilla Dalager er stolt af sit faste samarbejde med NEYE, som jo i kraft af NEYE-Fonden hvert år donerer kædens overskud til dansk kræftforskning.

”Det er en fantastisk mulighed at få lov at designe en så eksklusiv kollektion til den største taskekæde i Danmark. Jeg er stolt over, at HERA kommer så bredt ud, og at mit arbejde samtidig kan bidrage til så vigtig en sag som dansk kræftforskning” fortæller Camilla Dalager.

It's in the details

Da Camilla Dalager blev spurgt, om hun ville designe et eksklusivt in-house brand for danske NEYE, var hun ikke i tvivl om, hvilken type kvinde, kollektionen skulle henvende sig til. Den skandinaviske kvinde, der hviler i sig selv, og som har et internationalt udsyn.

”Vi skandinaviske kvinder har i højere grad fået vores egen stil og vi stiller krav til de ting, vi omgiver os med. At gå ind på den bane af følelser og selvbevidsthed, har givet stor mening for mig i både udtryk, detaljegrad og materialevalg. Den skandinaviske kvindes taske er en vigtig del af hendes identitet, og den skal være praktisk, men den må absolut aldrig blive kedelig. Taskerne er derfor holdt i neutrale nordiske farver, men til gengæld er der arbejdet meget med former og materialer. Der er f.eks. anvendt ruskind i kombination med kroko-prægning, og det giver et super eksklusivt look og en underspillet kant. Detaljerne er i fokus, og en HERA-taske er lige så lækker indeni, som den er udenpå” forklarer Camilla Dalager.

Shop HERA tasker

En hyldest & en smuk tanke

Alle tasker i HERA's kollektioner er navngivet efter kvinder, som designeren gerne vil hylde. Kvinder, der har gjort det godt og på sin helt egen måde. Style navnene kan på den måde ses som en smuk tanke til nogle kvinder, der på hver sin måde, har skrevet sig ind i historien.

Blandt taskerne finder du f.eks. en reference til Astrid Friis (Danmarks første kvindelige professor), Franciska Clausen (kunstmaler og en af de første surrealister i Danmark), Valentina Vladimirovna Teresjkova (den første kvinde i rummet), Bodil Dybdal (første kvindelige højesteretsdommer), Amelia Earhart (verdens første kvindelige pilot), Thit Jensen (dansk forfatter) – og mange andre spændende personligheder.