Fjälllrävens tidløse klassikere

Du kender helt sikkert Kånken rygsækken fra Fjällräven, som har været elsket i generationer, brugt i årtier og vundet en masse hjerter verden over. Den er slidstærk, og dens look har vist sig at være tidløs. Dette kendetegner i høj grad Fjällrävens produkter. Mød flere af deres fantastiske klassikere her.

Rygsække

Fjällräven Rygsække - 1100x11003.jpg

Rejsetasker

Rejse og weekendtasker 740x7402.jpg

Bæltetaske

Fjällräven Bæltetasker Hippack - 1100x11004.jpg

Shop dine Fjällräven favoritter

Kånken Familie - 1400x7004.jpg

En populær følgesvend

Den ikoniske Kånken er med sit minimalistiske design blevet så populær, at rygsækken nu findes i et væld af farver og med plads til en laptop. I serien findes også bæltetasker, skuldertasker, punge mm. Kånken blev skabt tilbage i 1978 for at forebygge rygproblemer hos svenske skoleelever. I dag er den en fast følgesvend hos både børn og voksne over hele verden. Den klassiske rygsæk er lige så velegnet til turen til og fra skole eller arbejde, som den er til vandreture og rejser.

Materialet er det slidstærke og lette Vinylon F, som er smuds- og vandafvisende. Det medfølgende siddeunderlag i PE-skum opbevares i en indvendig ryglomme, og er altid lige ved hånden, når du har brug for en pause.

Shop Fjällräven Kånken

Bæltetaske i Kånken serien

Kånken Hip Pack gør det nemt at medbringe de mest nødvendige ting i kompakt format. En både cool og praktisk lille taske, der udvider definitionen af, hvad Kånken kan være. Bæltetasken er lavet i samme slidstærke materiale, der har bidraget til den originale rygsæks lange levetid.

Brug bæltetasken til din bytur, på rejsen, til festival, i skolen, på studie og arbejde eller en lille tur ud i det blå.

Shop Fjällräven bæltetasker
Skule 28 - 1400x7002.jpg

Skule 28

Denne alsidige 28 liters rygsæk er lavet af slidstærkt, vandafvisende Oxford-stof i genanvendt polyester. Den er både god som hverdagsrygsæk og til mindre vandreture. Skule 28 har en let tilgængelig lomme foroven samt et hovedrum med en polstret lomme til en bærbar computer på 15”. Foruden det store hovedrum er der indvendige lynlåslommer og organiseringslommer i net-stof.

Rygsækkens åndbare bagpanel, polstrede skulderstropper og justerbar bryststrop sikrer god komfort.

Shop Fjällräven Skule

Haulpack No.1

Den nye Haulpack No. 1 fra Fjällräven er perfekt til de daglige ture. Tasken har masser af plads til en bærbar computer, dit sportstøj, ting du har brug for at have ved hånden, når du er på farten eller på en udflugt. Den store åbning giver et godt overblik, og flere lommer - både indvendigt og udvendigt - gør det let at organisere dine ting.

Rygsækken er fremstillet af G-1000 HeavyDuty Eco. G-1000 er Fjällrävens eget slidstærke friluftsmateriale, der sammen med tidløst design skaber produkter med lang levetid.

Shop Fjällräven Haulpack

Past, present & future

Naturen har altid været en del af Fjällrävens DNA og virksomhedens udgangspunkt. Fjällräven skaber klassiske, funktionelle og holdbare tasker og rygsække, såvel som beklædning og udstyr. Altid designet med eventyret og oplevelsen for øje, ude i det fri. Brandet udvikler og designer med tanke for og med naturen i fokus.

Fjällrävens historie starter et sted, hvor bjergene møder skoven og havet, i det nordlige Sverige. Idéen opstod hos Åke Nordin, og ud af nødvendighed: at skabe en rygsæk, der kunne indeholde hans udstyr, men også sad komfortabelt på ryggen. Ved hjælp af sin mors symaskine og sin fars værktøj frembragte Åke i sin kælder en rygsæk med bæreremme i træ. Ti år senere, i 1960, grundlagde Åke Nordin Fjällräven, og satte sit første produkt til salg.

I løbet af 1960’erne og 70’erne voksede Fjällrävens sortiment med bl.a. telte, soveposer, jakker og bukser. Bestsellerne Greenland Jacket, Expedition Down Jacket og Kånken rygsækken var med til at definere Fjällräven. Næsten hver anden svensker, fra garvet trekker til entusiastisk naturelsker, gik med Fjällräven.


Designet med dig i tankerne

I dag er virksomhedens tidløse, funktionelle og slidstærke udstyr til friluftsliv et globalt brand og kan findes i over 70 lande. Sortimentet består bl.a. af rygsække, vandrerygsække, rejsetasker og bæltetasker samt et bredt udvalg af tilbehør. Designet tager altid udgangspunkt i, hvordan du vil bruge produkterne. Uanset om det drejer sig om vandreture over lange distancer, rejser eller daglig brug fra skole eller arbejder, søger Fjällräven at bruge materialer og stilløsninger, der opfylder dine behov og forventninger.

Fjällräven udvikler materialer, der kan stå for strabadserne, når du på er på farten og på tur. Naturligvis så de belaster miljøet mindst muligt.

Ressource og design

Naturen er Fjällrävens evige inspirationskilde, også når det gælder materialevalg. Hvis det overhovedet er muligt, så henter virksomheden materialer direkte fra dens omkringliggende miljø. Materialer som uld, bomuld og dun. Kan det ikke lade sig gøre, trækker Fjällräven på ideer fra naturen for at skabe syntetiske materialer, der giver en specifik løsning på en unik udfordring.

Enkelt design sikrer en effektiv produktion, ligesom genbrug og ressourceoptimering, såvel som holdbare materialer sikrer lang levetid. På den måde er både materialetype og mængden af et materiale vigtige overvejelser i brandets design.

Mange af Fjällrävens materialer har de selv udviklet, andre i samarbejde med nogle af branchens bedste leverandører. Som en del af deres bæredygtige udvikling har de bl.a. lanceret Eco-Shell og Down Promise samt Fjällräven Way, der er Fjällrävens adfærdskodeks.


Fjällrävens DNA

Naturen vil altid være i hjertet hos Fjällräven. Det er den, virksomheden kommer fra, og den vil altid være brandets mål. Fjällräven beskriver sig selv som en virksomhed, der hverken besejrer bjerge, tæmmer floder eller behersker vejret. Fjällräven går roligt. Træder varsomt. Og værdsætter altid besøget ude i det fri og naturen. 

Fjällräven gør alle bestræbelser på at agere ansvarligt over for mennesker, dyr og naturen og opfordrer folk til at tage en interesse i naturen. Virksomheden står bag to populære outdoor events, Fjällräven Classic og Fjällräven Polar, som tiltrækker flere tusinde deltagere hvert år