Adax – Nordic Nature

AW23 kollektionen er inspireret af den vilde natur, der omgiver os i Norden om efteråret og vinteren. Farverne er perfekte til sæsonen, men kollektionen er samtidigt i et tidløst design. Det gør, at taskerne kan bruges uanset årstid. Oplev delikate materialer og godt håndværk i Adax klassiske styles.

Adax dame

Adax dametasker - Stort udvalg hos NEYE

Adax herre

Adax herretasker - Stort udvalg hos NEYE

Adax nyheder

Adax tasker - Se alle nyhederne på neye.dk

Se hele Adax kollektionen

Adax tasker - Se alle nyhederne på neye.dk

Bløde former og naturlige farver

Nordic Nature er den nyeste kollektion, og er inspireret af naturen omkring os. Oplev de bløde designs, syninger udformet som bølger og naturlige farver som brun, mørkegrøn og isblå. Du finder både nyheder samt kendte klassikere i de nye farver.

Shop Adax nyheder

Til hverdag og fest

Uanset om du har brug for en hverdagstaske med flere rum og plads til en masse, eller en festtaske i en flot farve, så har Adax noget at byde på. Fælles for alle Adax tasker er, at der tænkt over alle detaljer, så funktionaliteten altid er i top.

Shop Adax tasker
Adax computertasker - Stort udvalg til damer og herrer på neye.dk

Workbags til ham og hende

En arbejdstaske skal kunne holde til lidt af hvert, og mange foretrækker også, at der kan være en bærbar computer i. Se vores flotte udvalg, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

 

 

Shop Adax computertasker

Når detaljen tæller

Nogle gange mangler man bare den lille perfekte taske, som er neutral nok til at passe til de fleste festoutfits, men stadig ikke bliver kedelig. Tasken man vælger gang på gang, når en festlig anledning melder sig. Her er det detaljerne, der gør forskellen. F.eks. kan et guldspænde give en ellers klassisk taske et eksklusivt og festligt udtryk.

Shop Adax tasker

Past, present & future

Adax blev stiftet i 1982 i København af designeren Eugen Silfen. Han ønskede at skabe bedre tasker end dem, han så i butikkerne. Adax blev sidenhen en familievirksomhed med Eugen Silfen som chefdesigner og Helle Silfen som direktør. Virksomheden er stadig familieejet, men er i dag en international virksomhed. 

Designvirksomheden Adax er kendt for at producere lædervarer i høj kvalitet. De forener trends og funktionalitet med design og kvalitet, der skaber tidløse kvalitetsvarer “made to last”. Adax har et flot udvalg inden for tasker, punge og kufferter, hvor det brede sortiment tilbyder klassiske og enkle styles, såvel som mere iøjnefaldende styles, der bærer præg af tidens trends og tendenser.

Hos Adax bliver social ansvarlighed vægtet højt, hvilket både kommer til udtryk gennem diverse initiativer i produktionen af taskerne, og gode arbejdsforhold på de fabrikker, der samarbejdes med. For Adax er det også vigtigt, at fremstille tasker af høj kvalitet med tidløse designs, der gør det muligt, at taskerne kan gå videre i generationer. Adax tager afstand fra ”Brug og smid væk” kulturen, og de får derfor også deres skind fra fødevareindustrien, da det er restprodukter fra kødproduktionen.

Se alle Adax tasker
Se alle Adax punge
Se alle Adax kufferter