SALE - spar op til 50%

Adax_imagebanner-skuldertaske-anny-amalfi.jpg
Adax_imagebanner-skuldertaske-anny-amalfi.jpg

Kvalitet & klassisk design med omtanke

Mød det danske brand Adax, hvor nøgleord som kvalitet, design og omtanke sætter scenen. Særligt reducering af det miljømæssige fodaftryk fylder mere og mere. Der tænkes bæredygtige kollektioner ind, f.eks. miljøvenlige kollektioner uden brug af skadelige kemikalier og kollektioner produceret af recirkuleret plastik fra havet. Med omtanke for miljøet arbejder Adax kontinuerligt hen imod en mere bæredygtig produktion.

Se hele Adax kollektionen

Adax_CBB-800x480-edma-lila.jpg

Past, present & future

Adax forener trends og funktionalitet med lækkert design og gennemførte detaljer. Brandets kerneværdier bygger på kvalitet, funktionalitet, tidløst design og social ansvarlighed. De følger tidens trends og tendenser, men med respekt for skandinavisk og klassisk design. Det stilrene look er gennemgående i deres kollektioner.

De seneste år har Adax samarbejdet med flere fashionable designere og influencere. F.eks. er influencer Mette Marie Lei Lange blevet ambassadør for AW21 kollektionen. Adax valget hende, da hun inspirerer mange gennem hendes optimisme og evne til at se det store i det små.

Adax_CBB-1400x700-Skuldertaske-anny-amalfi.jpg

Grønne ambitioner

Adax stræber konstant efter at være mere bæredygtige og miljøansvarlige. Derfor siger de nej til “brug og smid væk” kulturen. Takket være produkternes fantastiske kvalitet holder taskerne i mange år. Dette har altid været en del af Adax mission. Der arbejdes udelukkende med restlæder fra kødproduktion, så ingen dyr bliver slagtet for fashion.

Eco-Friendly kollektion

Molise kollektionen er i eco-friendly læder. Dvs. at den er garvet med produkter fra naturen, uden brug af skadelige kemikalier. På den måde mindskes klimaaftrykket - uden at Adax går på kompromis med den fantastiske kvalitet og det enestående design.

SHOP ADAX TASKER

Historien bag Adax

Adax blev stiftet i 1982 i København af designeren Eugen Silfen. Han ønskede at skabe bedre tasker end dem, han så i butikkerne. Adax blev sidenhen en familievirksomhed med Eugen Silfen som chefdesigner og Helle Silfen som direktør. Adax er synonymt med kvalitet. Siden dag 1 har det været et af de vigtigste nøgleord, både med hensyn til forarbejdning og materialer. Adax designer klassiske items, der kan bruges i flere år og generationer og dækker med deres brede udvalg af tasker ethvert behov.

Omtanke for omverdenen har altid været en del af Adax dna. Derfor er bæredygtighed også blevet en naturlig del af virksomheden. For Adax er bæredygtighed mere end bare klima, og deres største ansvarsområde har altid været at skabe et trygt arbejdsmiljø for deres dygtige medarbejdere, der producerer deres tasker. Bl.a. ved at sørge for arbejdsforsikring, gratis lægehjælp, gratis transport og skoleundervisning til deres medarbejderes børn.