Kvalitet & klassisk design med omtanke

Mød det danske brand Adax, hvor nøgleord som kvalitet, design og omtanke sætter scenen. Særligt reducering af det miljømæssige fodaftryk fylder mere og mere, f.eks. med kollektioner fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og kollektioner produceret af recirkuleret plastik fra havet. 

Adax dame

Dame.png

Adax herre

Herre.png

Adax nyheder

Nyheder.png

Se hele Adax kollektionen

Sorano serien

Sorano kollektionen er fremstillet i lækkert kalveskind. Skindet har fået en let garvning og taskerne får en gennemsigtig farvningsproces, der fremhæver læderets struktur. Kun det mest fejlfrie skind bruges til disse tasker, og kun få garverier kan producere denne form for læderkvalitet.

Shop Adax tasker
Corsico.png

Corsico serien

Corsico er en smuk serie af håndflettede lædertasker, der er fremstillet af blødt kalveskind. Læderet er vasket og behandlet, så taskerne får et flot patineret look med masser af karakter. Corsico findes som skuldertasker, crossbody og bumbags.

Amalfi serien

Amalfi kollektionen er fremstillet af meget blødt kalveskind, der er med til at give taskerne god fleksibilitet. Skindet har et flot shine og stilen er enkel og skandinavisk i sit udtryk.

Shop Adax tasker
Jubilæum.png

Jubilæumskollektion

I anledning af deres 40 års jubilæum har Adax lanceret en kollektion, der er en nyfortolkning af Adax’ bedste designs gennem årene. Hver af de 5 tasker i kollektionen repræsenterer et årti fra 1980’erne frem til 20’erne.

Designs i høj kvalitet har altid været gennemgående hos Adax, så taskerne fastholder en plads i garderoben og giver mulighed for at lade taskerne gå gennem generationer.

Past, present & future

Adax blev stiftet i 1982 i København af designeren Eugen Silfen. Han ønskede at skabe bedre tasker end dem, han så i butikkerne. Adax blev sidenhen en familievirksomhed med Eugen Silfen som chefdesigner og Helle Silfen som direktør. Virksomheden er stadig familieejet, men er i dag en international virksomhed. I år fejrer Adax deres 40 års jubilæum.

Designvirksomheden Adax er kendt for at producere lædervarer i høj kvalitet. De forener trends og funktionalitet med design og kvalitet, der skaber tidløse kvalitetsvarer “made to last”. Adax har et flot udvalg inden for tasker, punge og kufferter, hvor det brede sortiment tilbyder klassiske og enkle styles, såvel som mere iøjnefaldende styles, der bærer præg af tidens trends og tendenser.

Ansvarlighed

Adax støtter op om et bæredygtigt forbrug, og de producerer derfor efter konceptet ”made to last”. Konceptet handler om at fremstille tasker af høj kvalitet med tidløse designs, der gør det muligt, at taskerne kan gå videre i generationer. Adax tager afstand fra ”Brug og smid væk” kulturen, og de får derfor også deres skind fra fødevareindustrien, da det er restprodukter fra kødproduktionen.

Se alle Adax tasker
Se alle Adax punge
Se alle Adax kufferter