½

Fødselsdagsfest - Spar op til 40%

Konfirmation 2021 inspiration

Datoen for konfirmationen ligger fast og I er sikkert i fuld gang med at planlægge den store dag. Hvordan skal invitationerne se ud? Hvem skal med til festen? Og hvordan skal borddækning og - ikke mindst - konfirmationstøjet se ud i 2021? Som konfirmand er der masser af ønsker og store drømme for dagen. Få inspiration til konfirmationsgaver til både pigerne og drengene her.

Konfirmationsgaver til hende

På udkig efter en taske, der matcher konfirmationskjolen eller tasken til Blå mandag? Find dine favoritter blandt alle vores skønne taske og rygsæk nyheder, fra mærker som Noella, DAY et, Becksöndergaard og mange flere. Du kan også få inspiration til konfirmations ønsker til hende 2021 – uanset om du er konfirmand eller en heldig gæst.

Populære konfirmations ønsker

Favoritter til pigerne

Konfirmationsgaver til ham

På ønskelisten står der måske allerede mobil, ur, gamer udstyr, tøj og penge. Men hvad med en ny fed taske eller rygsæk, der også vil glæde lang tid efter konfirmationen? Få inspiration til konfirmations ønsker til ham 2021 – hvad end du er den glade giver eller konfirmanden selv.

Populære konfirmations ønsker

Favoritter til drengene

w04_SpotComponentCTA_1600x960_blaamandag.jpg

Blå mandag

Konfirmation er lig med forår, fest og masser af forventninger. Mange fejrer den store dag med familien, hvor det med "at træde ind i de voksnes rækker" sikkert er blevet nævnt i en tale eller to. Helt anderledes er det nok, når snakken falder på Blå mandag. Blå mandag er den fede dag med vennerne, og uanset hvilke planer, der ligger for dagen, så vil du sikkert gerne stå helt skarpt.

Find din all time favorite i vores store udvalg af tasker og rygsække her.