Konfirmation 2024

Datoen ligger fast, og I er sikkert i fuld gang med at planlægge den store dag. Hvordan skal invitationerne se ud? Hvem skal med til festen? Hvordan skal borddækning og - ikke mindst - konfirmationstøjet se ud? Som konfirmand er der masser af ønsker og store drømme for dagen. Få inspiration til konfirmationsgaver til både pigerne og drengene her.

Gaver til hende

Konfirmationsgaver til hende.

Blå Mandag

Pitaya tasker. Køb tasken til Blå mandag hos NEYE.

Gaver til ham

Konfirmationsgaver til ham.

Konfirmationsgaver til piger

På udkig efter en taske, der matcher konfirmationskjolen eller måske en ny yndlingstaske, der skal på ønskelisten? Find årets favoritter blandt alle vores skønne taske og rygsæk nyheder. Du vil helt sikkert blive inspireret til gaven – uanset om du er konfirmand eller en heldig gæst.

Populære konfirmations ønsker 2024

Populære brands

Konfirmationsgaver til drenge

På ønskelisten står der måske allerede mobil, ur, gamer udstyr, tøj og penge. Men hvad med en ny fed taske eller rygsæk, der også vil glæde lang tid efter konfirmationen? Få inspiration til konfirmations ønsker til ham – hvad end du er den glade giver eller konfirmanden selv.

Populære konfirmations ønsker 2024

Populære brands

Pitaya tasker. Få inspiration til tasken til Blå mandag hos NEYE.

Blå mandag

Konfirmation er lig med forår, fest og masser af forventninger. Mange fejrer den store dag med familien, hvor det med "at træde ind i de voksnes rækker" sikkert bliver nævnt i en tale eller to. Helt anderledes er det nok, når snakken falder på Blå mandag.

Blå mandag er den fede dag med vennerne, og uanset hvilke planer, der ligger for dagen, så vil du sikkert gerne stå helt skarpt. Find din favorit i vores store udvalg af tasker og rygsække her.

Tasker til festen

Hurra for alle de fester, der venter os i foråret og sommeren med. En taske er perfekt til at understrege din stil, uanset om den gerne må larme lidt eller om den skal være helt klassisk, og kunne gå til alt fra jeans til sommerkjole.

Shop til festen