Passion for læder

Saddler har i årevis været passioneret omkring udsøgte læderkvaliteter, og skabt produkter i et moderne og tidløst design. De smukke lædervarer kan holde længe, så dit Saddler produkt kan følges med dig i mange år. I det store udvalg af tasker og accessories finder du både noget til ham og hende.

Weekendtasker

Saddler weekendtaske i læder - Shop på neye.dk

Dametasker

Saddler dametasker - Stort udvalg hos NEYE

Se alt fra Saddler

Saddler tasker og rygsække - Stort udvalg på neye.dk

Shop dine Saddler favoritter

Stilfulde bælter

Et bælte er en af modeverdenens vigtigste accessories, og med et stilfuldt bælte af høj kvalitet kan du nemt løfte dit outfit til det næste niveau. Uanset om du foretrækker de helt enkle bælter, fletbælter eller bælter med markante spænder. Find din favorit i vores store udvalg af Saddlers dame- og herrebælter.

Shop Saddler bælter
Saddler dametasker - Stort udvalg hos NEYE

Design & kvalitet

Saddler skaber tasker til mennesker i bevægelse, som værdsætter stilfuldt design og høj kvalitet. Find din nye drømmetaske i det flotte udvalg til hende.

Shop Saddler dametasker

Business & pleasure

Gå på opdagelse i Saddlers computertasker, der emmer af klassisk god stil. Eller forkæl dig selv til rejsen med en toilettaske eller rejsetaske i sikker Saddler stil.

Shop toilettasker
Shop weekendtasker

Shop Saddler computertasker

Past, present & future

Saddler er et svensk brand, der har designet og udviklet modeaccessories siden 1986. Og passionen for netop det, er lige så stor, som da de startede. I deres øjne er læder et af de smukkeste og mest elegante materialer, der findes. Det er slidstærkt og praktisk, og derfor elsker de at arbejde med det de gør. I flere årtier har Saddler således designet, produceret og solgt accessories af høj kvalitet. Kort sagt: de skaber mode, der kan bruges hver dag.

Deres succes kræver engagement og dedikation, både når det handler om at favne de nyeste modetendenser, men også i forhold til at bidrage positivt til udviklingen af den globale læderindustri. Tætte og langvarige relationer med deres leverandører gør det muligt for Saddler at påvirke enhver del af produktionen, lige fra hvilke kemikalier, der bruges i garvningsprocessen til retfærdige lønninger til håndværkerne.

Det er Saddlers mission at integrere bæredygtighed i alt, hvad de gør, uanset om det drejer sig om miljø, fair arbejdsforhold i produktionen eller selve produktets udførsel. De er stolte af deres produkter og deler gerne, hvordan de er blevet fremstillet. Gennemsigtighed er en naturlig drivkraft for forbedring. Præcis som med alle deres produkter, skal alle aspekter af deres arbejde kunne ses i sømmene.

Læs om Saddlers bæredygtige initiativer her