Outdoor

Hvis du også elsker naturen og udelivet, og ofte tager på vandretur, cykeltur, telttur eller andet aktivt ude i den friske luft, så vælg noget udstyr af god kvalitet og som kan rumme præcis det du har brug for.

w22-Imagebanner-outdoor-tasker.gif

Til en aktiv livsstil

I vores Outdoor kategori finder du alt, lige fra cykeltasker, vandrerygsække og duffel bags til rygsække og bæltetasker. I lige den størrelse, som du har brug for. Sortimentet er kendetegnet ved, at man får meget godt for pengene og at det er produkter, der vil holde i lang tid. Også selv om du er flittig til at komme afsted på ture eller bruger tasken eller rygsækken i hverdagen.

Se det store udvalg fra anerkendte brands som Fjällräven, Osprey, Haglöfs og The North Face og glæd dig allerede nu til din næste tur. Du behøver ikke at være bjergbestiger. En god lang tur i den rå natur, hvor man ved, at tasken både kan holde til vejr og vind – til fods eller på cykel – er guld vejr.

Til bagagebærer eller cykelstel

w10-SpotComponent-1200x960-Ortlieb-vandtaet-cykeltaske.jpg

Til vandreturen

I vores kategori med vandrerygsække finder du bl.a. mærker som Fjällräven, North Face og Deuter. De har alle det tilfælles, at deres rygsække egner sig godt til den aktive forbruger, der ønsker en god rygsæk til vandreturen. Der kan absolut det den skal, uden at være super avanceret. En vandrerygsæk har høj bærekomfort og er typisk udført i et praktisk materiale, som både er let og slidstærkt, såvel som vandafvisende. En god vandrerygsæk har justerbart rygsystem, justerbare og polstrede skulderstropper, såvel som polstret hoftebælte.
Hele bæresystemet skal jo gerne sikre, at der er mindst mulig belastning på ryg og skuldre, så der er helt sikkert fokus på ergonomi, når vi taler vandrerygsække. Mange vandrerygsække er også udført med åndbar skumryg eller med mere avancerede ventilationssystemer for optimal komfort på vandreturen.

Se alle vandrerygsække

Små rygsække

w20_CategorySpot_740x740_lille-rygsæk-outdoor-salomon.jpg

Store rygsække

w20_CategorySpot_740x740_stor-rygsæk-outdoor-Haglofs.jpg

Vandrerygsække

w20_CategorySpot_740x740_vandrerygsæk-deuter.jpg

Duffel bags

w20_CategorySpot_740x740_duffel-bag-Fjallraven.jpg

Løberygsække

w43_CategorySpot_740x740_loeberygsaek.jpg

Toilettasker

w20_CategorySpot_740x740_outdoor-toilettaske-The-North-face.jpg
w06-SpotComponentCTA-Outdoor-tasker-udstyr.jpg

Oplev mere

Friluftsmenneske eller bare vild med outdoor stilen? Gå på opdagelse i vores store udvalg, fra termoflasker og kogegrej til tasker og rygsække til den aktive livsstil.
Shop Outdoor