Dansk fashion i børnehøjde

Uanset om du falder for en af de flotte skoletasker eller en sød lille taske, så kan du være sikker på, at Sofie Schnoor har øje for de nyeste trends. Oplev en verden af flotte quiltede designs og tasker med glimmer og skønne prints.

Skoletasker

Sofie Schnoor skoletasker - Stort udvalg hos NEYE

Tasker

Sofie Schnoor tasker - Stort udvalg hos NEYE

Penalhuse

Sofie Schnoor penalhus og computer sleeves - Stort udvalg hos NEYE

Shop dine favoritter

Sofie Schnoor Young skoletasker - Stort udvalg hos NEYE

Til skoledagen

Skoletasken Lara er blevet lidt af en bestseller, særligt til piger fra 4. klasse og op. Lara tasken er meget rummelig og har en god inddeling. Den findes i forskellige quiltede designs og i flere forskellige farver. Foretrækker du print, så tag et kig på de nye skoletasker Didde og Tara.

Se også penalhuse og sleeves i Schnoors skønne designunivers.

Sofie Schnoor skoletasker

Til smykker og andre små skatte

Med et smykkeskrin fra Sofie Schnoor er der god plads til dine smykker. De forskellige rum gør det nemt at holde styr på både ringe og kæder, og så er smykkeskrinet en pynt i sig selv.

Sofie Schnoor smykkeskrin
Sofie Schnoor Young kufferter - Stort udvalg hos NEYE

Til rejsen

Du kan selvfølgelig også rejse med stil, med Sofie Schnoor. Se f.eks. den populære kabinekuffert Lula. En klassisk og funktionel trolley, der både findes i et glat og i et quilted design. Den glatte model har glitter ved lynlåsene. Se også de lette bæltetasker og skønne toilettasker, perfekte til rejsen.

Sofie Schnoor kufferter

Schnoors designunivers

Det er designeren Sofie Schnoor, der står bag det populære brand. Hun er kendt for at skabe mode til dem, der tør at skille sig lidt ud. Både til voksne og til børn. Hos NEYE har vi primært tasker og accessories fra kategorien Sofie Schnoor Young, som henvender sig til de 4-16 årige med et stilsikker designunivers.

Stilen er feminin, og giver plads til det festlige og farverige med sine skønne materialer, prints og pailletter.

 

Sofie Schnoor har altid øje for de nyeste trends, og i kollektionen til børn finder du alt fra skønne festtasker og smarte skoletasker til et væld af søde accessories som punge, smykkeskrin, tørklæder og bøllehatte.

Shop Sofie Schnoor tasker til børn
Shop Sofie Schnoor skoletasker & penalhuse