Samfundsansvar

NEYEs stifter, Johannes Neye, åbnede den første NEYE butik i 1881 på Vimmelskaftet i København. Her var specialet lædervarer og den dag i dag, finder du stadig en bred vifte af kvalitetslædervarer i NEYEs sortiment.

NEYE er fondsejet og NEYE-Fonden giver sit overskud til sygdomsbekæmpende forskning, nærmere bestemt kræftforskning.

Siden virksomheden NEYE blev grundlagt, har den været respekteret og kendt for kvalitet, service og etisk forretningsdrift. Vi vil være anerkendt for at give mest værdi tilbage til dig, der handler og bor i vores geografiske område, derfor holder NEYE i længden.

Vi bestræber os altid på at behandle kunder, medarbejdere, andre interessenter og de lokale samfund med respekt og hensyn.

I vores rapportering om samfundsansvar og mangfoldighed vil vi redegøre for vores politikker, handlinger og resultater af vores daglige arbejde og bestræbelser på at leve op til vores forpligtelser til at drive virksomhed på en ansvarlig måde. Redegørelsen er en del af ledelsesberetningen i årsrapporten for 2019/2020.

Download hele rapporten her


Hvem er NEYE Butikker Job i NEYE Klub NEYE PR & Presse Kundeservice Kontaktoplysninger Handelsbetingelser Webordrer Betaling Levering Bytteservice og returnering Reklamation Køb med GLN/EAN nummer Tax Free køb/Momsrefusion Persondatapolitik Samfundsansvar Hvad er GRS Certificering? Cookies Gavekort/tilgodebevis Konkurrenceregler Prismatch