SALE - spar op til 50%

Kontaktoplysninger

NEYE Kundeservice
Mail: kundeservice@neye.dk
Telefon: 33 69 28 26


NEYE-Fonden - Hovedkontor
NEYE A/S
Greve Main 32
2670 Greve
NEYE hovednr. 33 69 28 00


Fondsansøgninger
Fonden støtter forskning i kræftbekæmpelse, og det er muligt at ansøge hele året. Fondsbestyrelsen mødes 4 gange om året, hvor de gennemgår indkomne ansøgninger. Der er ikke et ansøgningsskema, men der skal fremsendes en begrundet og dokumenteret ansøgning med CV på ansøger. Derudover ønsker Fonden at se et budget for det projekt, der ansøges til.

Hvis du er interesseret i at søge midler, kan du sende dit prospekt med alle de relevante informationer (på dansk eller engelsk) til kundeservice@neye.dk som vil sende det videre til fondsbestyrelsen.


NEYE Webshop
NEYE Webshop
Greve Main 32
2670 Greve


Presse og PR
Er din henvendelse presserelateret eller har du brug for billeder, priser eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@neye.dk


B2B muligheder i NEYE
Vi har masser af gode erhvervskundetilbud i NEYE. Læs om jeres muligheder, som erhvervskunde, her.

Er du og din virksomhed på udkig efter en god og brugbar firmajulegave eller et værdifuldt medarbejder tilbud? Så tilbyder vi fordelagtige firmaaftaler.

Vi har et bredt udvalg af kendte mærkevarer indenfor både herre og dametasker, accessories og rejseartikler.

Finder I ikke det, I er på udkig efter her på sitet, bestiller vi gerne varen hjem til jer. Erhvervskunder får naturligvis en fordelagtig pris og fleksibel levering ved køb af større partier.

Vil du vide mere om jeres fordele som erhvervskunder eller afgive en bestilling, kontakt kundeservice@neye.dk eller ring på 33 69 28 00.

Vi glæder os til at hjælpe jer!!


Hvem er NEYE Butikker Job i NEYE Klub NEYE PR & Presse Kundeservice Kontaktoplysninger Handelsbetingelser Webordrer Betaling Levering Bytteservice og returnering Reklamation Viabill Køb med GLN/EAN nummer Tax Free køb/Momsrefusion Persondatapolitik Samfundsansvar Hvad er GRS Certificering? Cookies Gavekort/tilgodebevis Konkurrenceregler