Digitale accessories

NEYE forhandler nogle af markedets største og mest omtalte brands - også inden for accessories til dine gadgets. Vi har f.eks. iPhone covers, computer sleeves, powerbanks og høretelefoner, fra mærker som DAY et, Markberg, Holdit m.fl.

w05_Imagebanner_3200x700_Digitale_Accessories_høretelefoner.jpg

Moderigtige accessories

Det er de færreste, der ikke ejer et eller flere digitale apparater. Vi kender alle sammen til de situationer, hvor man er uheldig at tabe sin smartphone, spilde kaffe ud over ens tablet eller løbe tør for strøm på det mest ubelejlige tidspunkt. Nogle kender endda det, ikke at kunne holde styr på både mobiltelefon, pung og nøgler i en travl hverdag.

Hos NEYE forhandler vi et bredt udvalg af forskellige accessories til dine digitale ejendele, som både beskytter produktet mod skader og som samler din mobiltelefon og dine kreditkort i ét produkt.

Disse super praktiske accessories må selvfølgelig gerne være flotte at se på, og derfor har vi valgt nogle brands, der sikrer den gode stil. Fra Trunk fører vi bl.a. sleeves til bl.a. MacBook og iPad og fra Upström trådløse opladere, der er et fashion item i sig selv.

Drømmer du om et nyt computersleeve eller iPad cover i læder, så er der nogle rigtig flotte modeller fra mærker som Adax og dBramante1928. Eller et nyt lækkert iPhone cover, f.eks. fra Holdit.

Vi har således masser at vælge imellem for den modebevidste kvinde, den stilrene mand og til dig, der bare ønsker et produkt, hvor funktionalitet er det primære formål. Hvis du foretrækker at have kreditkort og mobilen samlet, så er der også et fint udvalg af mobilpunge og mobiltasker, der kan netop det. Se også de cool fingerstropper og sjove stickers til mobilen fra Holdit.


Se alle mobilcovers

Se alle mobiltasker

Se alle computer sleeves

Se alle Airpods Cases

 

w05_SpotComponentCTA_1600x960_digitale_accessories_stort_udvalg.jpg

Stort udvalg

Se vores store udvalg af moderigtige og funktionelle accessories som høretelefoner, powerbanks og computersleeves.

Digitale accessories til hende
Digitale accessories til ham

Flere populære kategorier