Danica Chloe x Conmé

I samarbejde med influencer Danica Chloe har Conmé skabt en kollektion, perfekt til tiden, hvor dagene bliver kortere og vejret mere køligt. Årets kollektion kommer i en ny og mere organisk form for quilt, mens designet henleder tankerne til et nærmest drømmende univers.

Danica Chloe x Conmé toilettasker - Ny kollektion i samarbejde med NEYE

Smukke galakser

Små planeter, lysende stjerner, fine vifter og smukke galakser kombineret med sæsonens flotteste dybblå. Vi er vilde med de nye styles fra Danica Chloe x Conmé, hvor farver og print går op i en højere enhed.

De to toilettasker er perfekte til alt det, du har med på farten. Hvad end det er til organisering i din taske, weekendturen eller den længere rejse. De er også velegnede som eyecandy på badeværelset, som prioritering af velvære i eget hjem.

Shop kollektionen

Quiltede skatte til hverdagen

Den flotte shopper passer perfekt til hverdagen, og kan bl.a. rumme en 13” computer. Tasken har en smuk guldzipper og lukkes med lynlås i toppen. Den er indrettet med et stort rum, samt en mindre lynlåslomme til f.eks. telefon, nøgler og pung.

Danica Chloe om kollektionen: "Jeg er så ualmindelig stolt af 2023 kollektionen. Der er kredset for de mindste detaljer, kvaliteten er tårnhøj og til virkelig gode priser. Og så er det limited edition, så slå til nu”.

Shop Danica Chloe tasker

Om designsamarbejdet

Conmé blev lanceret i sommeren 2022 og dyrker primært det enkle skandinaviske look. Men Conmé leger også gerne med detaljer og sæsonens farver, især hvis de giver tasken et twist.

Med designsamarbejdet med Danica Chloe har Conmé inviteret et feminint og farverigt univers indenfor. Resultatet er blevet en række skønne og funktionelle produkter, perfekte til hverdagen

Se Conmé kollektioner

Navnet Conmé betyder ”med mig” og refererer til, at kollektionerne indeholder det, man altid har med sig. Og netop den vinkel er også interessant for den travle influencer, der altid er på farten. Derfor har Danica Chloe også haft stor fokus på funktionaliteten i de nye styles, som kan rumme præcis det, man har behov for i en travl hverdag.

Om Danica Chloe

Danica deler farverige hverdagsøjeblikke på Instagram. Både livets glæder, og når tingene går skævt. Hun tipper om alt fra mad og interiør til mode og make-up. Særligt har Danica gjort sig bemærket på formatet REELS, hvor hun laver kreative og fængende videoer.

Om kollektionen fortælller hun: "Min inspiration bunder i min kærlighed for fine farver og pæne mønstre, der i en pragtfuld kombination skaber det der helt særlige tilbehør, man ikke kan leve uden. Udover at være en praktisk hjælp til alt det, vi hver især slæber rundt på, er det også en fryd for øjet".

Danica har også været med til at gøre bestseller-tasken Anna til en sand darling i 2021. Siden er hun spottet med flere af de populære HERA tasker