Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Danica Chloe x Conmé

I samarbejde med influencer Danica Chloe har det nye brand Conmé skabt en kollektion, perfekt til din sommer. Der er kælet så meget for detaljer, farver og print, at det kan være svært at vælge én favorit blandt de mange skønne styles.

w24_SpotComponentCTA_800x480-danica-chloe-conme-tasker-om-danica.jpg

En fryd for øjet

”Der er tænkt over de mindste detaljer. Fra det pastelfarvet for og små lommer, til de fine gulddetaljer og små quiltede tern. Kollektionen er resultatet af næsten et års arbejde for at ramme de helt rigtige nuancer, print og ikke mindst kvalitet og funktionalitet.” fortæller Danica Chloe.Shop kollektionen

Influencer Danica Chloe

Danica deler farverige hverdagsøjeblikke på Instagram. Både livets glæder, og når tingene går skævt. Hun tipper om alt fra mad og interiør til mode og make-up. Særligt har Danica gjort sig bemærket på formatet REELS, hvor hun laver kreative og fængende videoer.

Danica har også været med til at gøre bestseller-tasken Anna til en sand darling i 2021. Siden er hun spottet med flere af de populære HERA tasker

Shop Danica Chloé tasker

Om designsamarbejdet

Conmé blev lanceret i sommeren 2022 og dyrker primært det enkle skandinaviske look. Men Conmé leger også gerne med detaljer og sæsonens farver, især hvis de giver tasken et twist. Med designsamarbejdet med Danica Chloe har Conmé inviteret et feminint og farverigt univers indenfor. Resultatet er blevet en række skønne og funktionelle produkter, perfekte til hverdagen – og lige til at blive i godt humør af.

Læs mere om Conmé

Navnet Conmé betyder ”med mig” og refererer til, at kollektionerne indeholder det, man altid har med sig. Og netop den vinkel er også interessant for den travle influencer, der altid er på farten. Derfor har Danica Chloe også haft stor fokus på funktionaliteten i de nye styles, som kan rumme præcis det, man har behov for i en travl hverdag.

Danica Chloe fortæller: ”Jeg ynder at sætte kulør på hverdagen. Hvad end det er i form af grin helt nede fra maven, mere spontanitet eller i det her tilfælde min farverige kollektion af uundværlige accessories til min hverdag. Min inspiration bunder i min kærlighed for fine farver og pæne mønstre, der i en pragtfuld kombination skaber det der helt særlige tilbehør, man ikke kan leve uden. Udover at være en praktisk hjælp til alt det, vi hver især slæber rundt på, er det også en fryd for øjet".