Staycation i Danmark

Staycation har været populær i flere år, men det var først i forbindelse med corona krisen, at det for alvor blev rammen om manges sommerferie. Staycation er en sammentrækning af Stay (at blive) og Vacation (ferie) og bruges både om ferier, hvor hjemmet er ens base, og om ferier, der tilbringes i sit eget hjemland.

w22-Imagebanner-3200x700-staycation-tasker-neye.jpg
w22-Imagebanner-3200x700-staycation-tasker-neye.jpg

Minder er den bedste souvenir

Danmark er dejlig, og kan med sikkerhed give dig og din familie en masse skønne sommerminder. For man behøver ikke at rejse langt væk for at få nye oplevelser. Nogle tager i sommerhus eller tilbringer nogle dage på hotel, men man kan selvfølgelig også nyde ferien hjemme og tage på udflugter derfra.

Er du hjemme hele ferien kan det være lidt af en kunst at glemme hverdagens praktiske gøremål. Så husk at lægge nogle ture ind i programmet, så din staycation ferie også bliver en pause fra hverdagen og fuld af gode oplevelser.

Mange børn holder meget af denne form for ferie, da de mærker en ro og det at have god tid med forældrene. Og at have god tid i det hele taget.

Nyd de nære ting og lad børnene lege frit ude og inde. Hvis de voksne har svært ved at holde sig fra tøjvask og husholdning, så mærk efter, hvad familien har lyst til at lave sammen. Så ferien i Danmark bliver både sjov, afslappende og rig på gode minder.

Shop spil og puslespil

Shop strandtasker

Shop køletasker

Shop tæpper til turen og terrassen

w06-SpotComponentCTA-Outdoor-tasker-udstyr.jpg

Brug tiden dejligt

Er ferie i Danmark nyt for dig, så lad dig inspirere af listen her:

  • Vær turist i egen by eller område, f.eks. ved at besøge museer og attraktioner
  • Sov i telt i haven og lav mad på bål
  • Book bord på gode spisesteder
  • Tag på vandretur og oplev noget anderledes natur
  • Tag familien med på en lang cykeltur

Fortsæt selv listen med gode idéer!

Naturen kalder

Hvis du også elsker naturen og udelivet, hvorfor så ikke lade det være udgangspunktet for din staycation ferie i Danmark. Lad batterierne op med en vandretur, cykeltur, strandtur, skovtur, telttur eller andet aktivt ude i den friske luft. Mulighederne er mange. 
w06-SpotComponentCTA-outdoor-cykeltasker.jpg

Pak til outdoor livet

Hos NEYE har vi masser af tasker og tilbehør til det aktive liv og til turen ud i det fri. Vælg noget udstyr af god kvalitet og som kan rumme præcis det, du har brug for. Se vores store udvalg i vores nye outdoor kategori.

Duffel bags

Rygsække til dagsture

Vandrerygsække

Cykeltasker

Drikkedunke og termoflasker

Shop Outdoor