The Bridge

Virksomheden bag det italienske mærke, The Bridge er Il Ponte Pelletteria Spa. Brandet blev etableret i 1969 i den lille landsby, Scandicci og er kendt for deres lædervarer, som i dag består af alt fra Chesterfield sofaer til eksklusivt læder gear.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Tasker fra Italien i engelsk stil

NEYE forhandler som de eneste i Danmark The Bridges helt enestående herre- og dametasker. Produkterne fra The Bridge i Italien er håndsyet af de ypperste skindmaterialer. Stilen er engelsk - og helt sin egen. Der bruges udelukkende okselæder til at fremstille lædervarerne og skindene er håndfarvet med anilin farvestoffer. Som en følge heraf har hvert produkt forskellige farvenuancer, der gør dem unikke. Taskerne samles på værkstedet, og syes på maskine med det allerbedste tyske garn.
The Bridge har nu været på markedet i 50 år og er mere populær end nogensinde før. De vigtigste faktorer bag deres succes er deres omhyggelige udvælgelse af de bedste skind, deres omhyggelige opmærksomhed på detaljer, deres intelligente brug af gamle forarbejdningsmetoder, deres vilje til at udnytte fordelene ved ny teknologi, uden at gå på kompromis med traditionelle færdigheder, og så deres inspirerende konstante udvidelse af produktsortimentet.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.jpg

Oplev udvalget

Se vores store udvalg til både ham og hende.
Shop The Bridge tasker