Black Friday 2023

Tak til dig, der handlede hos NEYE ifm. Black Friday. Uanset hvad du købte, så støtter dit køb hos os en vigtig sag: kampen mod kræft.

Læs mere om NEYE-Fonden her

Tasker

CategorySpot-710x710_BF_taske.jpg

Rygsække

CategorySpot-710x710_BF_rygsæk.jpg

Kufferter

CategorySpot-710x710_BF_kuffert.jpg

Gem dine favoritter og bliv klar til shopping!

Som Klub NEYE medlem kan du nemt gemme dine favoritter. Giv de enkelte produkter et hjerte, så kommer de automatisk på din ønskeliste på Min side. Du kan også maile ønskelisten til dig selv og lægge dem direkte i kurven, når du er klar til at shoppe dem hjem.
Log ind og forbered din kurv

Shop julegaverne til Black Friday

Byt frem til 23. januar 2024

Benyt Black Friday til at få klaret julegaveindkøbene. På den måde kan du spare mange penge på gavebudgettet eller måske benytte lejligheden til at give lidt større gaver end du ellers ville have gjort.

Gode gaveidéer til jul
Dit køb støtter kræftforskning

Vidste du, at dit køb hos os støtter en vigtig sag? Uanset hvad du køber og hvornår du køber det - om det er på neye.dk eller i en af vores butikker, så støtter dit køb kampen mod kræft. NEYE-Fonden, som ejer NEYE butikkerne, donerer nemlig kædens overskud til kræftforskning.

Så tak til dig, der handler i NEYE.

Mange bække små

I løbet af de sidste 10 år har vi doneret 84 mio. kroner til det gode formål. Takket være vores mange kunder, der køber stort som småt, i løbet af året.

Store salgsdage som Black Friday er selvfølgelig ekstra vigtige for os, da det tæller med i det store regnskab. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske, en rygsæk eller noget helt tredje – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Black Friday er kommet for at blive