NEYE lancerer nye varekategorier, der skal erstatte tabt omsætning i svært Corona-år

Landets største taske- og kuffertkæde NEYE A/S har netop aflagt årsregnskab for 2019/20 og for første gang siden en turnaround i 2012/13 leverer kæden et underskud. Resultatet på minus 5,5 mio. kr. efter skat er stærkt påvirket af de lange perioder med restriktioner og tvangslukkede butikker som følge af Covid-19.

Trods underskud i kæden donerer NEYE-Fonden 3,3 mio. kr. til dansk kræftforskning

Pressemeddelelse 23.02.2021

Corona-krisen har dog også givet anledning til en større transformation hos NEYE, der har konverteret en del af den tabte omsætning fra det kriseramte kuffertsalg til en helt ny kategori indenfor aktiv fritid. Og til april lanceres den næste nye satsning indenfor bolig-tilbehør.

”Det er afgørende for os i NEYE, at vi hele tiden tilpasser os den aktuelle efterspørgsel både online og i vores fysiske butikker. Vi har under Corona-krisen været markant udfordret på vores rejsekategori, men er lykkedes med at konvertere en del af det tabte over til danskernes nye måder at være sammen på. Desuden har vi investeret i vores online-shop, som har været i kraftig vækst”, udtaler Camilla Raffnsøe, administrerende direktør i NEYE A/S.

Siden 1977 har NEYE doneret sit overskud til dansk kræftforskning. Og det er fortsat en mærkesag hvert år at støtte lokale forskerenheder. ”Selv i et vanskeligt Corona-år er vi glade for at kunne donere et millionbeløb til det gode og vigtige formål”, siger Camilla Raffnsøe.

Samlet set kommer NEYE-Fonden ud med et lille overskud på 26 tkr. NEYE A/S, som driver butikkerne, kommer ud med et underskud på 5,53 mio. kr. Omsætningen falder fra 324 mio. kr.
til 271 mio. kr.


For yderligere information kontakt venligst:

Adm. direktør Camilla Raffnsøe, NEYE A/S & NEYE-Fonden, tlf. 22 34 22 56

Om NEYE:

NEYE-kæden, som består af 43 butikker fordelt over hele Danmark samt webshop, er markedsleder inden for tasker, kufferter og accessories. NEYE er fondsejet, og fonden støtter sygdomsbekæmpende forskning – nærmere bestemt kræftforskning - gennem sit overskud. Kæden, som beskæftiger ca. 350 medarbejdere, vil være kendt for det største og bedste udvalg af tasker og accessories inden for fashion, fritid og rejs. Læs mere på www.neye.dk.