Guide til skoletasker fra JEVA

For danske JEVA er ergonomi en hjørnesten. Og med JEVA's årelange erfaring har de skabt skoletasker og rygsække, der sidder perfekt på ryggen, har optimal bærekomfort og med en vægt, der er så lav som muligt fra starten.
w07_Imagebanner_3200x700_Jeva-skoletaske.jpg
w07_Imagebanner_3200x700_Jeva-skoletaske.jpg

Funktionalitet og korrekt ergonomi

Det startede for mere end 60 år siden med træsko, lædermapper og rygsække, men sidenhen blev det JEVA's fornemmeste opgave at lave skoletasker og rygsække med korrekt ergonomi. De har arbejdet på detaljerne, justeret og videreudviklet, designet og samtidig holdt fast i den allerbedste kvalitet.

Med deres årelange erfaring har de skabt skoletasker og rygsække, der sidder perfekt på ryggen, har optimal bærekomfort, og ikke har overflødige features. De faconsyede og polstrede remme og den indstillelige brystrem sikrer, at FOAM-back rygstøttesystemet holdes helt tæt på barnets ryg og sidder og støtter, præcis hvor den skal. Korrekt vægtfordeling opnås ved at vælge en skoletaske, der ikke er dyb, så tasken med de tunge bøger er placeret så tæt på kroppen som muligt. Taskens opbygning generer ikke nakke og baghoved, og på den måde har barnet altid fri bevægelighed.

Da god ergonomi også er den lavest mulige vægt på en skoletaske, har dette altid været en høj prioritet. Et barn må højst bære 10-15% af sin egen vægt, JEVA's skoletasker og rygsække vejer kun 580-985 gram, så med en JEVA taske er det nemt at imødekomme denne anbefaling.

JEVA 2022 skoletasker har et smart elastisk mavebælte, som kan støtte ekstra, når man bevæger sig. Mavebæltet generer ikke, når man f.eks cykler, da det ikke sidder på hoften. Bruges mavebæltet, er det vigtigt, at brystremmen er spændt, for at undgå at tasken hænger på hoften i stedet for skuldrene, hvorved vægten bliver forskudt.

Bæredygtighed
JEVA bruger genanvendte materialer i produktionen og dette har altid været et naturligt valg for dem. Produktionsstedet i Kina er valgt ud fra dets høje moral, gode kvalitet og - ikke mindst - at der lægges stor vægt på social ansvarlighed.

Vælger man en JEVA får man et ærligt produkt fra en dansk virksomhed, som har stor erfaring med at udvikle de bedste skoletasker, rygsække og penalhuse. De designer og udvikler selv alle deres produkter, og man kan være helt sikker på, at man får et produkt, der holder i mange år.

De bruger en dansk kiropraktor, når de udvikler de særlige rygstøttesystemer til taskerne. Dette understøtter både deres mål med høj kvalitet, såvel som målet med korrekt ergonomi.

Alle JEVA's skoletasker har et stort, isoleret madkasserum til den lange skoledag, for selvom mange skoler har et køleskab, opbevarer langt de fleste elever deres madpakke i tasken. Det var faktisk JEVA, der tilbage i 1980'erne fandt på at integrere madkasse, drikkedunk og gymnastikpose i en skoletaske. 

Design
For JEVA handler design ikke kun om form og features, men også farver og prints. Familien der står bag JEVA har altid selv designet deres produkter. Tidligere var det moren, men i dag er det datteren Bea Jensen, der designer det meste. Inspirationen finder de i det, der rører sig blandt børn, men også ud fra vores egen overbevisning. F.eks. elementer fra naturen. I forholdet til designs, har de altid fravalgt at bruge licenser, og i stedet for lagt vægt på at udvikle deres egne produkter.

Når man køber en JEVA skoletaske får man altid en smart drikkedunk samt en aftagelig gymnastikpose med i købet.

Se alle JEVA skoletasker

Materiale og funktion

  • JEVA's produkter er lavet af slidstærke nylon- og polyestermetervarer af den bedste kvalitet.
  • Skoletasker og rygsække er 100% fri for alle skadelige stoffer, også flourstoffer. Fluorstoffer bruges til at gøre produkter vand- og fedtafvisende, og findes i mange ting lige fra mademballage – til produkter beregnet til børn.
  • JEVA's metervarer er 100% vandtætte takket være den coatede bagside.
  • Ønsker man at sikre lynlåse og syninger, bruges et JEVA regnslag.
Der er naturligvis tænkt på funktionaliten ,og at det er vigtigt, at barnet helt selv kan åbne, lukke, justere og betjene sin skoletaske. Og når gymnastikposen er i brug, kan man stadig nemt og ubesværet komme i alle taskens rum. Gymnastikposen er derfor placeret foran i stedet for øverst på skoletasken - igen for at bibeholde barnets bevægelsesfrihed.

Se alle JEVA skoletasker


Se alle JEVA penalhuse


Har du et mindre barn, kan du se alle

JEVA børnehavetasker her.

w07_SpotComponentCTA_800x480_Jeva-skoletaske.jpg

Bliv klar til skolestart

Se vores store udvalg af JEVA rygsække, skoletasker, penalhuse og børnepunge.
Shop JEVA skoletaske