• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Aura

Aura

Kollektionerne fra brandet Aura henter inspiration fra den internationale modescene og er derfor altid på forkant med de populære tendenser, der ses her og nu. De flotte stilrene tasker fra Aura, kan let genkendes på grund af de enkle linjer, varme farver og ekstra store størrelser – der er målrettet det feminine og det, der repræsenterer en moderne kvinde, blandet med en forkærlighed for traditionen. Aura tasker emmer da også af grundighed og kærlighed til detaljen. Kigger man godt efter, finder man ofte antydninger af mange detaljer, der kræver et ekstra identificerende blik.  Og det er lige netop det, der gør Auras tasker noget helt specielt. Udover detaljen, er det også funktionaliteten af tasken der er i højsædet – en funktionalitet der gør det nemt for dig at nå mobilen, pungen eller vandflasken selv når du har rygende travlt.

 

Populært i kategorien

Mærker  /  Aura (86)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (86)

Mærker  /  Aura (86)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (86)

Aura - Se vores store udvalg på Neye.dk

Tasker fra Aura er, med en sans for finesse og eksklusivitet, blevet et af de mest populære brands både herhjemme og i udlandet. Det er da også derfor at vi med glæde og stolthed kan præsentere de flotte dametasker, clutches, skuldertasker, håndtasker eller punge – alle med en skindkvalitet i topklassen og en pris der ikke er for hård ved dit budget.

Find og køb lige netop den taske, du leder efter

Blandt vores fantastiske udvalg finder du helt sikkert en taske der passer til dit behov. Målet med Aura- produkterne er blandt andet, at designet skal passe til hverdagens brug og behov. Blandt de Aura-produkter, vi tilbyder her hos NEYE, kan du finde flotte shopper bags i sort og med et behageligt design, der blandt andet er fremstillet af lækkert sort skind og med flettede dekorationer på hanken. Er du derimod ude efter en lidt mindre model, kan du med fordel undersøge, om der i det store udvalg af bæltetasker skulle findes én lige netop til dig. Vil du gerne skille dig lidt ud, tilbyder vi den flotte damepung med pelsdetaljer, der kan gøre enhver misundelig. Du kan herudover også finde et udvalg af nøgleringe, blandt andet de flettede fremstillet af sort skind.

Med produkter fra Aura får du helt sikkert noget, der vil overraske dig gang på gang – om det så er den lille detalje eller følelsen af altid lige at kunne få plads til bare én ting mere. De glamourøse tasker fås desuden med multi-pocket og multizip-funktion, der giver ekstra plads i de ellers i forvejen så rummelige items. Lad dig også overraske af eksotiske dyreprints og justerbare remme. Har du bestilt en taske online hos NEYE, kan du forvente en leveringstid på blot 2-3 hverdage. Skulle du fortryde dit valg, eller have forelsket dig i noget andet, kan du helt gratis returnere dit køb i en af vores landsdækkende butikker. Det er svært ikke at forelske sig i de mange fantastiske Aura tasker – så tag dig god tid til at udforske dem alle.