• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Beckmann

Beckmann

Det norske brand Beckmanns mission er soleklar og ikke til at tage fejl af. De vil, i samarbejde med forbrugeren, skabe de bedste skoletasker i verden. Det er heller ikke uden grund, at de nu er blevet Norges største leverandør af skoletasker, hvor ikke mindre end 3 ud af 4 børn har en Beckmann skoletaske på ryggen. De laver bare verdens bedste skoletasker. Det er selvfølgelig også derfor at vi her i Danmark tager imod deres tasker med åbne arme. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Beckmann (43)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.     |  
 9.   
 10. |  
Se alle (43)

Mærker  /  Beckmann (43)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.     |  
 9.   
 10. |  
Se alle (43)

Beckmann

Beckmann A/S blev etableret tilbage i 1946, og målet har altid været at lave skoletasker, der både er behagelige at have på og er gode for ryggen, således at de små rygge ikke tager skade af de mange tunge bøger, der dag efter dag skal transporteres frem og tilbage til skolen. Beckmanns grundlæggende værdier er ligeledes heller ikke til at tage fejl af, for som de selv skriver: ”Dygtighed – vi kan vores sager, tager initiativ, deler videnskab og er løsningsorienteret” og ”Glæde: Vi trives, gør hinanden gode og gør hinanden godt, og det skal smitte af på vores produkter, kunder og omverden”.

Her på neye.dk elsker vi virksomheder, hvor medmenneskelighed, glæde og dygtighed er i fokus. Derfor kan du selvfølgelig også finde et bredt udvalg af skoletasker, børnehavetasker, gymnastiktasker og penalhuse fra Beckmann. Desuden er vi de eneste i Danmark, der forhandler Beckmanns produkter. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at finde den nye skoletaske sammen med dit barn – vi garanterer simpelthen, at du får en skoletaske i verdensklasse.

Et flot udvalg af skoletasker der er skabt med fingeren på pulsen

Beckmann har taget mange fantastiske initiativer, der hjælper børn rundt omkring i verden. Blandt andet støtter de programmet Speed School, der hjælper børn i Mali, Burkina Faso og Niger, som er gået glip af deres skolegang, med at komme tilbage på skolebænken. Beckmann hjælper ikke kun børn i andre lande. De hjælper også børn her i Danmark med at få lige præcis den skoletaske, de ønsker sig allerhøjest. Blandt de mest populære produkter finder du den flotte multifunktionelle rygsæk, der både kan anvendes som tur-rygsæk, gymnastiktaske og børnehavetaske. Derudover kan du også få fingrene i det super seje penalhus med Lynet McQueen udenpå – og indeni finder du både blyanter, farveblyanter, viskelæder og hvad der ellers er behov for i løbet af en dag i skolen.

Til de lidt ældre kan du finde den grå skoletaske med separat PC lomme og regnslag til de våde dage. Desuden har den aluminiumstøtte i ryggen, bryst- og mavebælter samt anatomisk formede puder, så den sidder helt perfekt på ryggen. Så tag dit barn i hånden og skynd jer ind for at vælge drømmeskoletasken blandt verdens bedste udvalg af verdens bedste skoletasker. Husk at hvis du fortryder dit køb, kan du – helt kvit og frit – returnere dit køb i hvilken som helst af vores landsdækkende NEYE butikker. Når du har bestilt dit produkt, leverer vi indenfor 2-3 hverdage.