• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen

Populært i kategorien

Mærker  /  DAY Birger et Mikkelsen (295)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (295)

Mærker  /  DAY Birger et Mikkelsen (295)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (295)

Se alle de skønne tasker og accessories fra DAY et i NEYE. Gweneth Bag shopper tasken er et absolut musthave og findes i et væld af farver og styles. Perfekt til studiet, jobbet og fritiden. Se også udvalget af toilettasker, kosmetikpunge og weekendtasker fra DAY Birger et Mikkelsen her.

Læs mere om DAY Birger et Mikkelsen og designerne bag

DAY Birger et Mikkelsen

DAY Birger et Mikkelsen er grundlagt og ejet af Keld Mikkelsen. Keld Mikkelsen er en dansk designer med et DNA dybt begravet i mode- og tekstilindustrien. Interessen for mode stammer primært fra hans utallige rejser til Asien, hvor han, særligt i Hong Kong og Indien, fascineres af det gode håndværk og de utallige fusioner og muligheder, der er indenfor mønstre, broderier, print og skræddersyning. Netop denne fascination bruger Keld Mikkelsen til at skabe fantastiske produkter til DAY Birger et Mikkelsens kollektioner, der er fokuseret omkring tidløst design og en kvalitet i verdensklasse. Som Keld Mikkelsen selv formulerer det: "For os ligger den evige sandhed i et tidløst design. Det er denne balance mellem kunst og håndværk, det antikke og moderne, det etniske og det internationale. Det fornyer vi og gør til vores eget med en karakteristisk skandinavisk stil."

DAY Birger et Mikkelsens kollektioner er skabt ud fra en vision om at kombinere smukke etniske oplevelser fra rejser med klassisk nordisk design, maskulinitet og vintage. Det er ikke uden grund, at de fleste nok har hørt om DAY Birger et Mikkelsen. Udvalget af moderne klassikere er nemlig enormt, og DAY Birger et Mikkelsen giver et rigtig godt og unikt bud på hverdagens couture. EveryDAY couture.

Det er et absolut must for NEYE, at vi kan tilbyde dig som kunde et stort udvalg af DAY Birger et Mikkelsens udsøgte kollektioner af tasker, kosmetikpunge og clutches, der uden tvivl udstråler omtanke for designet og fantastisk håndværk. Priserne er selvfølgelig sat således, at din pengepung også kan følge med.

 

Gweneth skuldertaske og everyDAY couture til alle

En af DAY Birger et Mikkelsens styrker er uden tvivl deres evne til at kombinere brugbarhed, fleksibilitet og det der med altid at være på farten, som mange moderne kvinder typisk er. De tilbyder blandt andet 200 nye farver og kombinationer – om året! Så burde det ikke være helt umuligt at finde drømmetasken i vores udvalg af tasker fra DAY Birger et Mikkelsen. Du kender måske allerede Gweneth taskerne, der fås i forskellige modeller – fra den klassiske DAY Gweneth til Gweneth Quilt- og Gweneth P-skuldertaskerne. Du finder dem alle hos NEYE og kan frit vælge mellem mange forskellige farver i vores sortiment. 

Mangler du en ny kosmetik- eller toilettaske, kan du også nemt finde sådan en i vores udvalg fra DAY Birger et Mikkelsen. Vi har mange forskellige modeller, der matcher de øvrige tasker fra samme mærke. Både ensfarvede toilettasker og toilettasker med print.

Er det sportstasken, der trænger til en udskiftning, behøver du heller ikke at lede længe efter en ny. Her hos NEYE tilbyder vi DAY Birger et Mikkelsens Day Crisp Gym sportstaske i flere forskellige farver. Så kan du føle dig endnu mere lækker, når du, helt fyldt op med ny energi, træder ud af fitnesscenteret, tennis- eller håndboldhallen efter en god træning.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at DAY Birger et Mikkelsen er blevet så populært et mærke og dagligt dominerer det danske gadebillede. De holder ganske enkelt aldrig op med at ramme plet. Tag dig god tid og tjek vores store sortiment ud. Du finder helt sikkert en taske, der både er nutidig, interessant, tiltalende og brugbart.