• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Delsey

Delsey

Kvalitet på rejsen

DELSEY Paris er et fransk brand, der leverer kvalitetsbetonede kufferter og rejsetasker til storbyrejser, charterferier eller forretningsrejser. Brandet blev skabt i 1946 og har siden arbejdet hårdt på at blive et førende brand inden for rejseartikler – en position de i dag har opnået som verdens anden største producent af rejseartikler. Med mange års erfaring i at producere kufferter af høj kvalitet, sikrer DELSEY Paris, at dine ejendele er perfekt beskyttet under transporten fra start til slut.

Populært i kategorien

Mærker  /  Delsey (178)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (178)

Mærker  /  Delsey (178)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (178)

Innovative kufferter og rejsetasker

DELSEY Paris er mere end blot rejseartikler. DELSEY Paris leverer nemlig produkter, hvor kvalitet og inno-vation er i højsæde. Herved er du sikret en kuffert eller rejsetaske i et flot design, gode materialer og innovative løsninger, gør det nemt for dig at opbevare og transportere dine ejendele, mens du bevæger dig fra én desti-nation til en anden. Derfor finder du et stort udvalg af stilfulde letvægtskufferter, der gør det let for dig at med-bringe kufferten, uanset hvor på kloden du befinder dig. Er du på vej til et forretningsmøde i udlandet, på charterferie, eller venter på et fly, der skal fragte dig til den anden side af jorden, finder du en kuffert og rejse-taske, der passer perfekt hertil. Tag derfor et kig på vores udvalg af kvalitetskufferter og rejsetasker inden rejsen – så bliver det nemt og sikkert at medbringe dine ejendele i flyet.

Modeller til alle rejser

Er du på udkig efter en kuffert, der skal indeholde ejendele til en kort forretningsrejse, har Neye et skarpt ud-valg. Har du kun behov for en lille kabinekuffert, der netop kan indeholde et sæt tøj og toiletartikler til få over-natninger, finder du smarte modeller, der passer perfekt til formålet. Herved undgår du at skulle afsætte ekstra tid på at indlevere en stor kuffert – så sparer du både tid ved afgang og ankomst. 

Er du derimod på vej ud i den store verden, har du måske et behov for en rummelig kuffert og smart hånd-bagagetaske, der kan tages på ryggen. Herved er du sikret en taske til turen, der er nem at tage med uanset om du skal på tur i storbyen eller udforske de fantastiske seværdigheder. Derfor finger du stilfulde og rummelig rygsække, der gør det nemt at medbringe personlige ejendele i flyet – og når du drager afsted på udflugt. De smarte rygsække kan netop rumme kamera, tablet, pung og andre vigtig ejendele, du får brug for ombord på flyet og på sightseeing. Hos Neye forhandler vi smarte rygsække i forskellige farver, så du nemt kan finde en, der passer til din stil.

Bedst i test

Med en DELSEY Segur kabinekuffert får du ikke blot en kuffert af god kvalitet – den er også bedst i test. Den smarte 55 cm hardcase kabinekuffert er kåret som vinder i Berlingskes test af kabinekufferter, hvor du får en kuffert i topkvalitet til en skarp pris – så er du sikret en god sikkerhed af dine ejendele uden at det koster dig en formue! Bestil derfor en smart kuffert, kabinekuffert eller rejsetaske til den næste rejse – så får du en sikker og stilfuld transport af ejendelene!