• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Haglöfs

Haglöfs

Historien om Haglöfs går helt tilbage til 1914, hvor grundlæggeren Wiktor Haglöf lavede sit første udkast til en skoletaske. Det foregår i et sommerhus tæt på hans families gård, og de første tasker blev solgt til nabolandmændene og arbejderne i området. I 1916 var efterspørgslen blevet stor nok til, at Wiktor kunne starte sit eget firma, der fik navnet Haglöf, Ryggsäcksfabrik, Torsång. Det blev starten på en bragende succes – en succes så stor, at han i 1935 kunne åbne en ny fabrik. I 1940’erne begyndte Wiktor at navngive rygsækkene efter inspiration fundet i naturen eller gennem udendørsaktiviteter. Haglöfs lægger i dag stadig stor vægt på relationen til naturen, da det er her, virksomhedens hjerte er solidt placeret. Miljøvenlighed og bæredygtighed er derfor blevet en selvfølge i Haglöfs’ produktion af produkter.

 

Populært i kategorien

Mærker  /  Haglöfs (106)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (106)

Mærker  /  Haglöfs (106)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (106)

Haglöfs

Det er blandt andet Haglöfs vision at være et ansvarligt brand, der møder moderne behov for dem, der bruger meget tid i naturen. Udover at være anvendelige i naturen, er mange af Haglöfs’ produkter også meget velegnede som skoletaske, da de har et solidt design, der sikrer, at tunge ting bliver båret på en måde, så ryggen skånes så meget som muligt. Derfor kan vi her hos NEYE tilbyde dig rygsække, der kan bruges både på arbejdet, på studiet eller på vandreturen. De stilsikre rygsække er af højeste kvalitet og fås til rigtig fornuftige priser. 

Ansvarlighed, ærlighed og kærlighed til naturen

Selvom Haglöfs’ produkter år efter år får det ene kvalitetsstempel efter det andet, mener Haglöfs, at produkter bør være under konstant udvikling – både når vi snakker om design, funktionalitet og bæredygtighed. Det er derfor heller ikke blot de anvendte materialer, der er miljøvenlige. Haglöfs sikrer også et reduceret olieforbrug under de nødvendige shippings af materialer og produkter og yder en lang række andre miljøbevidste indsatser, der gør Haglöfs til et sikkert valg, hvor der er tænkt på det hele.

Her hos NEYE gør vi også vores bedste for at tænkte på det hele og for at kunne imødekomme netop dit behov. Vi tilbyder derfor en række rygsække af forskellige størrelser og modeller. Du finder blandt andet den populære rygsæk Tight PRO i både medium og large. Tight PRO sidder godt på ryggen med konturskårne bæreremme og hoftebælter, der sikrer dig en fantastisk komfort. Er du på udkig efter en mindre taske, kan du med fordel undersøge hvad modellen Tight X-Small kan tilbyde dig. Mangler du et regnslag til din rygsæk, kan du også finde det her på siden. Regnslaget er i en flot orange farve, der sikrer, at du er synlig, når vejret bliver mørkt og vådt. Har du mest af alt behov for en allround-rygsæk, der egner sig godt til studiet, kan du med fordel tage et kig på Haglöfs BackUp-modellen.

Har du købt en rygsæk og fortryder valget af model, kan du ganske gratis returnere og bytte dine køb i alle NEYE-forretninger rundt omkring i landet. Vil du se flere rygsække til skole- eller fritidsbrug, anbefaler vi, at du orienterer dig i vores udvalg fra Fjällräven