• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Jeva

Jeva

 

Det danske familieejede brand Jeva udviklede i 1970’erne den ultimative skoletaske, hvor både drikkedunken, madkassen og gymnastikposen blev en integreret del af tasken. Det er da også netop Jevas sans for det praktiske, hvor funktionaliteten er i top, der har gjort Jeva til en af de mest populære brands, du kan finde herhjemme i Danmark. Jeva taskerne indeholder ekstra store og isolerede madkasserum, så maden er separeret fra resten, og der er plads til al den mad, som dit barn får behov for i løbet af en lang skoledag.  Udover at være rummelige, så er taskerne designet sådan, at det er let for børnene selv at justere stropperne, så det er nemt at sætte tasken rigtigt på ryggen – også uden hjælp fra en voksen. 

Kom forbi NEYE og få vejledning til, hvilken skoletaske, der er god for dit barn eller læs med her: Gode råd til valg af skoletaske.

Populært i kategorien

Mærker  /  Jeva (109)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (109)

Mærker  /  Jeva (109)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (109)

Jeva

Det er netop fokus på funktionalitet og de små detaljer, der gør, at man ikke er i tvivl om, at du finder den højeste kvalitet i Jevas tasker. Deres tasker er udviklet i samarbejde med kiropraktorer, der har udviklet en taske, der med kombinationen af god støtte og lav vægt er med til at placere tasken ergonomisk korrekt på ryggen. Dette er især vigtigt, når tasken ofte proppes til randen med bøger, tøj og mad. Taskerne fra Jeva vejer kun mellem 820 og 1100 gram. Når Jeva siger, at hos dem er det børnene, der er i fokus, så mener de det. Derfor leverer Jeva kun tasker, der er 100 % fri for BPA, phtalater og PVC, så børnene ikke bliver udsat for skadelige stoffer.  

Her på neye.dk går vi også op i, at børnene kun fortjener det allerbedste. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også en lang række tasker fra Jeva i super flot design og du kan være sikker på, at der findes en taske, der helt sikkert falder i dit barns smag. På neye.dk finder du ikke blot skoletasker, men også penalhuse og mobiletuier.

 

Mange kvalitetsprodukter at vælge imellem

Hvad enten du er på udkig efter en skoletaske til den mindste, der skal til at starte i skole, eller den lidt større, der er ved at vokse ud af den gamle, kan du finde den her på neye.dk. Vi tilbyder tasker, der passer til børn i 0.-3. klasse samt fra 4.-6. klasse. Du finder både supreme, square, intermediate og beginners modellerne, så det bliver ikke svært at finde noget, der passer til dig og dit barns behov. Du finder endvidere designs, der rammer bredt, med alt fra fodbolddesign, militærdesign og stjernehimmel-design til hjerter, roser og bare det helt klassiske ensfarvede design.

Er du i tvivl om hvilken skoletaske du skal vælge, har vi en række råd, der er gode at følge. Blandt andet er det en god idé at lade dit barn prøve tasken på, både med vinterjakken på og uden, så du er sikker på, at tasken er behagelig til alle former for påklædning. Derudover er det vigtigt, at tasken aldrig kommer til at veje mere end 15 % af dit barns vægt, når tasken fyldes med bøger. Du kan læse mange flere råd lige her. Du kan også altid komme forbi en af vores landsdækkende NEYE butikker, hvor du kan få vejledning, og dit barn kan prøve flere forskellige tasker af. Find den perfekte skoletaske blandt vores store udvalg af Jeva skoletasker. God fornøjelse!