Vi donerer hele vores overskud til kræftforskning

Siden 1977 har vi doneret vores overskud til kræftforskning. NEYE butikkerne er nemlig ejet af NEYE-Fonden, og der er derfor ingen aktionærer, som skal have en bid af kagen. Til gengæld har vi vores vigtige formål, som vi støtter helhjertet.

Dette er kun muligt, fordi du og alle vores andre fantastiske kunder handler i NEYE.

Tak fordi du støtter os i kampen mod kræft

Gennem NEYE kædens overskud støtter vi kræftforskning. Dvs. et overskud, skabt på baggrund af de mange tasker, rygsække og kufferter, som vi hver dag får over disken i vores butikker og via webshoppen. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske, kuffert eller noget helt tredje – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Når NEYE-Fonden støtter, kan beløbene både være mindre og større engangsdonationer. Dette er kun muligt, fordi du og alle vores andre fantastiske kunder handler i NEYE.

NEYE-Fondens donationer

NEYE-Fondens donationer

NEYE-Fondens donationer

90 mio. kr. til den gode sag

Alene de seneste 10 år, er det blevet til 90 mio. kroner til det gode formål. Læs mere om NEYE-Fondens donationer, som du støtter, hver eneste gang du handler i NEYE.

Tak fordi du handler i NEYE!

Se NEYE's donationer

Om NEYE-Fonden

NEYE-Fonden, som ejer alle NEYE butikkerne, blev grundlagt i 1977. NEYE-Fonden støtter sygdomsbekæmpelse, nærmere bestemt kræftforskning.

Donationerne sker via det overskud, som NEYE kæden genererer. Det er NEYE-Fondens bestyrelse, der hvert år beslutter, hvilke projekter fonden skal støtte. I bestyrelsen sidder altid et lægefagligt medlem, der sikrer, at pengene kanaliseres hen, hvor de gør bedst nytte. Pt. er det lægefaglige bestyrelsesmedlem Professor ved Københavns Universitet, DSc Ole William Petersen, Dept. Of Cellular and Molecular Medicine.

I NEYE-Fondens vedtægter står der, at "De penge, der indtjenes i lædervarefirmaet NEYE, skal komme det samfund til gode, i hvilket pengene er tjent". NEYE-Fonden har således siden grundlæggelsen doneret millioner af kroner til forskellige forskningsprojekter og professorater – alle med det formål at forske i kræft og at forebygge sygdommen.

Læs NEYE-Fondens historie

Fondsansøgninger

Fonden støtter forskning i kræftbekæmpelse, og det er muligt at ansøge hele året. Fondsbestyrelsen mødes 4 gange om året, hvor de gennemgår indkomne ansøgninger. Vi bruger Grant Compass til at modtage og behandle ansøgninger.