Farvesymfoni med kant

Oplev de bedste materialer og godt håndværk i Belsacs skønne designs. I AW23 kollektionen ser vi kærligheden til det enkle, og det minimalistiske bliver dyrket på nye måder i et smukt farvespil. Med reference til 90’ernes stærke Britpop energi har kollektionen fået kant.

Crossbody

Belsac crossbody tasker - Shop online hos NEYE

Handsker

Belsac handsker i skind - Shop online hos NEYE

Bumbags

Belsac bæltetasker - Shop online hos NEYE

Shop dine favoritter

Fuldend looket

Vælg en taske, der giver dit look den perfekte finish. Shop din favorit fra kollektionen, hvor du både finder styles i et nordisk, men råt look – og tasker, der er lette og elegante i udtrykket. Uanset hvilken stil du søger, så kan du være sikker på, at både konstruktion og detaljer er gennemarbejdet.

Shop Belsac crossbody
Stort udvalg af Belsac tasker. Shop nyhederne hos NEYE.

Blødt og praktisk

Bløde kurver og indslået overslag gør, at taskernes design fremstår enkle og lette i udtrykket. I brug vinder disse tasker også, da de ofte har tre rum. Funktionaliteten og blødheden, giver dig en taske, som du ikke blot forelsker dig i, men bliver ved med at elske.

Shop Belsac tasker

Elegant, råt eller farverigt?

Med Belsac får du handsker i lækkert design, hvor der er lagt stor vægt på pasformen, så de er meget behagelige at have på. Udvalget favner alt fra klassiske læderhandsker, i de fineste farver, til handsker med detaljer som lynlås eller dekorative stikninger.

Shop handsker til ham & hende

Past, present & future

Belsac har siden 1971 skabt tasker ud fra devicen ”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den for evigt på grund af funktionaliteten.”


Kreativ direktør Camilla Dalager, datter af grundlægger Poul Hansen, er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding og specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano. Hun driver i dag virksomheden med Direktør Rasmus Scholdan.


Camillas designfilosofi kombinerer hendes store kærlighed til den nordiske designtradition med evnen til at spotte sæsonens vigtigste tendenser. For mange bliver tasken en trofast ven i hverdagen og et elegant add-on til fest. Og derfor er det også en del af Belsacs mindset, når der skabes feminine tasker til hverdagens fashionistas. 

Belsac AW23 - Time to Love

Vinterkollektion er kærligheden til det rene og enkle. Tiden til at kere sig om håndværket, og udvikle det minimalistiske på nye måder. Inspireret af den japanske æstetiske retning Wabi-sabi er filosofien bag kollektionen også at finde skønheden i det uperfekte, som i når tingene er i brug, eller får patina. Og med afsæt i netop det, har Belsac skabt en kollektion i et organisk design og med en blødhed i læderet, der kan holde langt ud i fremtiden.


De teknisk svære konstruktioner fremstår enkle. Samtidig med, at looket, inspireret af Britpop, giver et ungdommeligt udtryk. Fuld af energi, begejstring og glæde. Dette afspejler sig i energiske farver som maroon og rød samt brydningerne mellem det rå og ekstremt bløde.