Belsac - en historie skabt af passion

Det er en naturlig del af Belsac at bringe fortiden ind i fremtiden, gennem form, farver og materialer. Oplev de bedste materialer og godt håndværk i Belsacs mange skønne designs. Hovedparten af Belsacs produkter er fremstillet i italiensk kalveskind, som bliver kontrolleret i Danmark inden produktion for at opnå det smukkeste resultat.

Crossbody

w38_CategorySpot_740x740-belsac-crossbody.jpg

Se alt Belsac

w38_CategorySpot_740x740-Belsac-alle-tasker.jpg

Punge

w38_CategorySpot_740x740-belsac-punge.jpg

Shop dine favoritter

Blødt italiensk skind

Belsac skaber både tasker, punge og handsker i udsøgte kvaliteter som italiensk kalveskind. Det naturlige og bløde læder finder du både på tasker i stringent design og i de mere organiske former. Belsac mestrer detaljen, fra elegante remme til smukke pipings, der vidner om svære syteknikker og godt håndværk.

Shop Belsac tasker
w38_SpotComponentCTA_800x480-tasker-belsac-historien.jpg

AW22 nyheder

Crossbody tasken Kathleen er blot en af de mange skønne nyheder fra Belsacs AW22 kollektion. Tasken er designet med stor fokus på funktionalitet, men de bløde kurver og indslået overslag gør, at den fremstår enkel og blød i udtrykket.

Tasken har hele tre rum samt en forlomme og kan både bæres over skulderen og som håndtaske. En ægte darling, der findes i 5 smukke farver.

Past, present & future

Belsac har siden 1971 skabt tasker ud fra devicen ”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den på grund af funktionaliteten.”

Kreativ direktør Camilla Dalager, datter af grundlægger Poul Hansen, er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding og specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano.

Camillas designfilosofi kombinerer hendes store kærlighed til den nordiske designtradition med evnen til at spotte sæsonens vigtigste tendenser.

For mange bliver tasken en trofast ven i hverdagen og et elegant add-on til fest. Og derfor er det også en del af Belsacs mindset, når der skabes feminine tasker til hverdagens fashionistas. Navnet Belsac kommer af det franske belle sac, der betyder smuk taske. Det kendetegner den unikke kombination af fransk elegance, italiensk temperament og dansk design.

Shop Belsac tasker
Shop Belsac punge
Shop Belsac handsker