Naturens resonans

Belsacs AW24 kollektion er inspireret af den stille overgang fra sommer til efterår. Den hylder skønheden i det enkle og naturlige, hvor farverne brun, grøn og mist giver en følelse af ro og tidløshed. Oplev de bedste materialer og godt håndværk i Belsacs skønne designs.

Handsker

Kvinde med Belsac handsker. Stort udvalg af handsker og luffer på neye.dk

Crossbody

Belsac Osiris crossbody i mint grøn. Stort udvalg af Belsac tasker på neye.dk

Se alt fra Belsac

Belsac AW24 taske. Stort udvalg af Belsac tasker og accessories på neye.dk

Shop dine favoritter

Handsker og luffer

I vores udvalg af Belsac kvalitetshandsker finder du både styles til mænd og kvinder. Belsacs læderhandsker er unikke i designet, og kombinerer komfort med stil. Find din favorit og hold dine hænder varme med et par lækre handsker eller luffer.

Shop Belsac handsker
Categorybanner_2600.jpg

Design der holder

Oplev en kollektion af tasker, der er fremstillet af kraftigt læder, hvor den naturlige struktur bibeholdes. Dette kræver de bedste råhuder. Designet er højaktuelt, mens håndværket er præget af omhyggelighed og detaljer, der hylder 70’ernes traditionelle fremstillingsmetoder.

 

 

Shop Belsac tasker

Grønne toner

Belsacs efterårspalette er inspireret af naturens egen farvepragt. Forestil dig en rolig aften ved stranden, hvor sivene danser i vinden, havtornens sarte grønne blade står i kontrast til klitternes vogtende skikkelser. Gå på opdagelse i Belsac tasker og accessories i smukke grønne toner.

Shop grønne nuancer
Belsac taske i varm brun. Shop Belsac AW24 kollektion på neye.dk

Warm brown

De varme brune farver repræsenterer de dybe, jordnære toner, lige i det øjeblik hvor skyggerne er lange og den sidste solstråle rammer. Forestil dig en efterårsaften, hvor solen går ned og bader landskabet i gyldne nuancer, mens du sidder med et tæppe og en kop dampende te eller kaffe.

Shop brune nuancer

Past, present & future

Belsac skaber tasker, punge og handsker af udsøgt kvalitet. Navnet Belsac kommer af det franske Belle Sac, der betyder smuk taske. Kendetegnet er da også den unikke kombination af fransk elegance, italiensk temperament og dansk design.

Belsac blev grundlagt i 1971 af den 21-årige ildsjæl Poul Hansen med passion for materialer, kvalitet og æstetik. I dag drives virksomheden af Rasmus Scholdan og Camilla Dalager. Camilla er datter af Poul Hansen og opvokset i branchen. Camilla er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding, og siden specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano.

”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den for evigt på grund af funktionaliteten. ” Citat - Camilla Dalager.

Belsac AW24 - Naturens resonans

I den stille overgang fra sommer til efterår, hvor naturens farver langsomt ændrer sig og dagene bliver kortere, præsenterer Belsac sin nyeste taskekollektion. Den er skabt med respekt for naturens egen rytme, og der trækkes tråde til wabi-sabi-filosofien.

Farverne brun, grøn og mist er valgt med omhu for at fremkalde en følelse af ro og tidløshed, som minder om naturens egen farvepalet. Dette er en påmindelse om at finde skønheden i det enkle, at værdsætte de små detaljer og at leve i nuet.

Efterårets kollektion er en hyldest til naturens skiftende farver og teksturer, og en opfordring til at finde det smukke i hverdagens små øjeblikke.