SALE - spar op til 50%

Jannah-16143-grey_belsac.jpg
Jannah-16143-grey_belsac.jpg

Jubilæumskollektion - Belsac 50 år

Udtrykket på Belsac Limited Anniversary Edition tasker er baseret på trends, som vil fortsætte ind i AW21, hvor både 80’erne og 90’erne præger billedet. Jakkerne er brede over skuldrene, og vi ser et mere futuristisk udtryk. Et håb for fremtiden, udvikling, bevidsthed om historien, og vigtigst af alt, at moden ikke er skabt for at diktere, men for at give mulighed for at finde det udtryk man selv ønsker.

1400x700_jannah-16143_grey.jpg

Past, present & future

Jubilæums-kollektionen tager udgangspunkt i en Belsac taske fra slut 70’erne. Det er en naturlig del af Belsacs design at bringe fortiden ind i fremtiden, gennem form, farver og materialer. Taskernes overslag er stemplet med et stringent grafisk mønster. Kigger man nøje efter, kan man se at det er rækker af bogstavet B, skrevet med en font, næsten som på et digitalt ur. Dette er en sød reference til både Belsac og slut 80’erne.

Læderet er af høj kvalitet og er ikke overmalet, så man bedre kan se strukturen i det. Det betyder også, at kun de bedste skind kan bruges. Det naturlige og bløde læder er i flot kontrast til den stringente form, og kæderne på taskerne. De smukke pipings langs kanten og i selve overslaget vidner om svære sy-teknikker og godt håndværk.

1400x700_jannah-16143_black.jpg

En historie skabt af passion

Belsac har siden 1971 skabt tasker ud fra devicen ”Man skal forelske sig i en taske på grund af designet og kvaliteten, men man skal elske den på grund af funktionaliteten.” Kreativ direktør Camilla Dalager, datter af grundlægger Poul Hansen, er uddannet Design Manager fra IBA i Kolding og specialiseret i taskekonstruktion fra ARS ARPEL i Milano.

For mange bliver tasken en trofast ven i hverdagen og et elegant add-on til fest. Og derfor er det også en del af Belsacs mindset, når der skabes feminine tasker til hverdagens fashionistas. Navnet Belsac kommer af det franske Belle Sac, der betyder smuk taske. Det kendetegner den unikke kombination af fransk elegance, italiensk temperament og dansk design.

Italiensk skind

Camillas designfilosofi kombinerer hendes store kærlighed til den nordiske designtradition med evnen til at spotte sæsonens vigtigste tendenser. Belsac skaber både tasker, punge og handsker i en bred vifte af udsøgte kvaliteter. Hovedparten af Belsacs produkter er fremstillet i italiensk kalveskind, som bliver kontrolleret i Danmark inden produktion for at opnå det smukkeste resultat.

Shop Belsac tasker