Guide til bløde og foldbare rejsetasker

Er du studerende og mangler plads, eller kan du bare godt lide at din kuffert ikke optager unødvendig plads i hjemmet? Hos NEYE har vi et bredt udvalg af bløde kufferter og rejsetasker, fra mærker som Eastpak og The North Face, som gør det nemt at pakke bilen og rejse smart.
w05_Imagebanner_3200x700_v1.jpg

Pladsbesparende kufferter og rejsetasker

Nu til dags slæber vi enorme kufferter med i lufthavnen, så vi kan være sikre på at få alt det ønskede med, og måske endda også noget med hjem. Det betyder dog, at vi i perioderne mellem vores rejser skal opbevare de her store upraktiske kufferter, i vores måske i forvejen beskedne hjem. Heldigvis har en del kuffertproducenter fundet på nye innovative designs, som tager kufferter og rejsetasker til et nyt niveau.

Kufferter der gør rejsen nemmere
De bløde rejsetasker er højere og højere prioriteret, eftersom mange af de nye modeller bliver produceret i et mere slidstærkt materiale end tidligere. Softcase kufferter og rejsetasker kan benyttes til flere formål, men på især kør-selv ferier er disse kufferter oplagte, da det er langt nemmere at pakke bilen. Stoffet gør at kufferterne kan udvide sig og trykkes sammen, og så fylder de mindre, hvis de ikke bliver fyldt helt op. 
På de fleste softcasekufferter og rejsetasker er der både hjul og skulderrem. Det betyder at hvis du ikke har mulighed for at rulle din kuffert efter dig, på grund af et ujævnt terræn, så kan disse kufferter med fordel bæres i skulderremmen uden problemer.

Hos NEYE findes der et bredt udvalg af softcase kufferter og rejsetasker i stof, fra mærker som Eastpak, The North Face, Thule og mange flere. Bløde rejsetasker, som f.eks. duffel bags er mere fleksible i håndteringen end hårde kufferter og fåes selvfølgelig også med flere små rum, til personlige ejendele. Hvis tasken også skal være let, men stadig kunne rumme en del, så tag et kig på udvalget af muleposer. De er både lette at have over skulderen og lette at folde, hvis du skal have en eller flere med i bagagen.