• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Skoletasker

Skoletasker

Har du et barn i skolealderen, der ikke kan vente med at starte, eller en der har været i skolen lidt længere tid og er vokset ud af den gamle skoletaske? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her på neye.dk har vi nemlig samlet det allerbedste udvalg af skoletasker fra skønne mærker, der kun har til mål at levere den bedste skoletaske, det er muligt. Når du og dit barn skal vælge skoletaske, er der en række ting, I er nødt til at være opmærksomme på. Blandt andet at skoletasken højst må veje 15 % af barnets egen vægt, når der er bøger i, og at den skal kunne passe både med den store vinterjakke på, og når den tynde forårsjakke bliver aktuel igen. Du kan læse mange flere gode råd til at vælge skoletasker lige her.

Populært i kategorien

Børn  /  Skoletasker (188)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (188)

Børn  /  Skoletasker (188)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (188)

Mange mærker

Blandt mærkerne finder du det danske brand JEVA, der har udviklet den første skoletaske, der har en integreret madkasse, gymnastiktaske og drikkedunk. Derudover finder du mærker som Herschel, Ticket to Heaven, LEGO og det populære norske brand, Beckmann, der kan prale af, at hele 3 ud af 4 norske skolebørn har en taske fra Beckmann på ryggen. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du finder en god skoletaske af høj kvalitet, der skåner dit barns ryg, og derfor kan du her på neye.dk let udforske de forskellige brands og skoletasker, så du kan finde den helt rigtige skoletaske til sit barn. 

 

Skoletasker udviklet sammen med kiropraktorer

For skoletasker fra eksempelvis JEVA, er det vigtigste, at funktionaliteten er i top, og at taskerne er lette og sidder ergonomisk korrekt på ryggen – og derfor er designet udviklet i samarbejde med kiropraktorer. Det er heller ikke uden grund, at JEVA er et af de mest populære brands, du finder her i Danmark.

På neye.dk kan du finde skoletasker, der passer til alle aldre op til 6. klasse, og i mange forskellige designs. Du finder både de sprudlende Ticket to Heaven skoletasker med flotte mønstre og de seje LEGO skoletasker med blandt andet Ninjago-print i slidstærkt nylon, der også er vandafvisende. Er du mere til Beckmanns skoletasker med blandt andet Lynet McQueen på, kan du også finde dem her. Beckmanns skoletasker er udviklet i samarbejde med fysioterapeuter, så du kan være sikker på, at de sidder som de skal. Skal det være en mere ensfarvet taske, kan du med fordel undersøge vores JEVA sortiment, som rammer meget bredt.

Bestiller du en skoletaske fra neye.dk, som ikke sidder helt, som den skal, må du ikke fortvivle. Du kan let gå ned i en af vores landsdækkende NEYE butikker og returnere varen. Vi tilbyder meget gerne vejledning til dig og dit barn, så du kan være sikker på at ende med den helt rigtige taske. Tag dit barn under armen, sæt jer foran computeren og udvælg drømmeskoletasken. NEYE ønsker jer en rigtig god fornøjelse!