• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Lego

Lego

Om LEGO

LEGO er nok mest kendt for deres verdensberømte klodser, som både børn og voksne igennem flere årtier har forelsket sig i. Men LEGO er meget mere end bare plasticklodser. Den danskejede virksomhed, som blev grundlagt i 1932, har nemlig også et bredt udvalg af for eksempel skoletasker, madkasser og penalhuse til børn i flere aldre.

Hos neye.dk kan du finde mange forskellige modeller af de populære tasker fra LEGO. Blandt andet kan du glæde børnene med populære modeller som Ninjago Jay, Nexo Knights eller Friends Pop Star – uanset om det er til drenge eller piger, er der helt sikkert en taske eller rygsæk, som er den helt rigtige for jer. 

Populært i kategorien

Mærker  /  Lego (99)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (99)

Mærker  /  Lego (99)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (99)

Stort udvalg til både piger og drenge

Selvom både piger og drenge kan vælge lige præcis det, de selv har lyst til, er der alligevel sørget for, at der er mange forskellige ting at vælge imellem, hvad end de mest er til lyserød, blå, mønster eller noget der er midt imellem.


Ninjago Jay er blevet en populær figur - især hos drengene. På neye.dk kan du derfor finde en Ninjago Jay skoletaske med tilhørende gymnastiktaske, som både kan fastsættes på rygsækken eller bruges som en separat taske. For at fuldende sættet med den blå Ninjago ninja kan du også få et penalhus med den lynbeherskende Jay fra Ninjago.


Hos pigerne er det ikke ninjaerne, der tager stjerner. Det gør derimod de mange ting fra Friends Pop Star serien. Og det er ikke svært at forstå, når man ser de lilla tasker med stjerner på. I denne serie har vi et bredt udvalg af tasker og rygsække. Du kan blandt andet få en rejsetaske eller en taske til børnehaven eller skolen med de seje popstar tøser.

 

Bliv klar til skolestart med en taske fra LEGO

Ud over at de mange forskellige skoletasker fra LEGO altid er et stort hit hos børnene på grund af de mange spændende figurer og serier, som bliver vist på taskerne, så er der også en del andre fordele.


Når du køber en skoletaske fra LEGO, er dit barn er klar til skolestart. Du kan nemlig være helt sikker på, at det er en taske, som er lavet, så den passer behageligt til børn i skolestartsalderen. Taskerne har blandt andet en ergonomisk formet ryg, som sørger for, at tasken kommer til at sidde rigtigt på dit barn. Samtidig er der justerbare skulderstropper og brystspænde, som sikrer, at tasken sidder godt fast.

LEGO taskerne har, ud over en god komfort, også en masse andre elementer, som er med til at gøre taskerne perfekt egnede til skolestart. For eksempel kan madpakken placeres i et udvendigt rum, som er isoleret, så den kan holde sig kold i løbet af dagen. I et net på siden af tasken er der også plads til drikkedunk, og så er taskerne fremstillet af slidstærkt nylon, som er let at gøre rent.


Hvis du er i tvivl om, hvilken skoletaske der passer bedst til dit barn, giver vi hos neye.dk gerne gode råd og vejledning til, hvordan du finder den helt rigtige model. Du kan læse meget mere om, hvad du skal være opmærksom på, når du køber skoletasker her.