NEYE butikker i landets hoved- og gågader åbner igen på mandag. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Guide til Ergobag skoletasker

Hos NEYE er vi stolte forhandlere af Ergobag, der har vundet flere "Bedst-i-test" priser i både Danmark og i udlandet. Ergobag blev stiftet i 2010 af vennerne Sven, Florian, Oliver og Julian, som i dag skaber rygsække og skoletasker fra børnehavealderen til de større klassetrin.
w06_Imagebanner_3200x700.jpg

Tasken der vokser med barnet

w25_SpotComponent_1_1200x960_ergobag.png

Bedst i test

Ergobag har vundet flere priser i diverse skoletaske test, i Danmark såvel som i udlandet. I 2019 vandt Ergobag to priser i Tyskland for deres modeller Cubo Neo og Pack Neo og i 2015 var skoletasken Ergobag Prime den skoletaske, der samlet set opnåede den højeste vurdering i Forbrugerrådet Tænks "Bedst-i-test" af skoletasker.

Testvinder i 2019 – Tyskland

Ergobag Cubo IllumiBear og Ergobag Candy Bear fra Ergobag special edition NEO, blev begge testvindere i den tyske Stiftung Warentest ”Schoolbags – safe to school” test i februar 2019. De to farverige og reflekterende skoletasker, klarede sig særligt godt i kriterierne for:

  • Synlighedseffekt i trafikken – De stærke og reflekterende farver, gør barnet synligt i både dagslys og når det er mørkt
  • Materielle egenskaber – Taskerne er gode i dagligt brug. Vægten bliver fordelt jævnt på ryggen, og taskerne er nemme at bære.
  • Ikke skadelige stoffer – Taskerne er frie for sundhedsskadelige stoffer

Om testen: der blev testet i alt 22 skoletasker og 8 af dem fik testresultatet ’God’, 2 af dem fik ’Tilfredsstillende’ og hele 12 skoletasker i testen blev i testen angivet som ’Ikke-tilfredsstillende’.

Udover ovennævnte kriterier, så udmærker Ergobag sig også også særligt i forhold til ergonomi og bæredygtighed i testen. Læs mere om Stiftung Warentest.

Öko- Test

Ergobag Pack NEO Edition Candy Bear blev ligeledes testvinder i den tyske Öko-Test ”School Bags” i marts 2019. Skoletasken med farverige og reflekterende materialer var særligt overbevisende i kriterierne for:

  • Synlighed i trafikken - De stærke og reflekterende farver, gør barnet synligt i både dagslys og når det er mørkt
  • Modstandsdygtig i forhold til regn – Tasken er vandtæt og nem at rengøre
  • Ikke skadelige stoffer - Tasken er fri for sundhedsskadelige stoffer

Om Öko-testen: der blev testet i alt 11 skoletasker. 2 af dem fik testresultatet ’Meget god’, 1 var ‘God’, 3 var ‘Tilfredsstillende’, 1 var ’Tilstrækkelig’, 3 var ’Mangelfuld” og 1 var ”Ikke-tilstrækkelig’. Læs mere om Öko-Testen her.


Se alle Ergobag skoletasker
Se alle Ergobag skoletaskesæt
Se alle Ergobag gymnastiktasker

Testvinder i 2015 – Danmark (Forbrugerrådet Tænk)

Skoletasken Ergobag Prime er den skoletaske, der samlet set har opnået den højeste vurdering i Forbrugerrådet Tænks "Bedst-i-test" (maj 2015). Skoletasken scorer over middel i samtlige testparametre, både børn og forældre vurderede den positivt og så er den fri for skadelig kemi. Skoletasken vandt også for mest regntætte taske og er blandt de mest holdbare i slid- og styrketest. Ud af alle de 9 andre testede skoletasker anbefaler Forbrugerrådet Tænk kun Ergobag Prime, som klart distancerer sig fra de øvrige. Den samlede bedømmelse ligger for denne skoletaske på 93%.

Om testen: Den ergonomiske vurdering af skoletaskerne er udført af en professionel ergoterapeut, som har haft fokus på; taskens udformning, støtte og polstring af rygbeklædning og seler, fordeling af lommer og rum i forhold til vægtfordeling i tasken, generende kanter m.m. Holdbarheden af taskerne er undersøgt ved en regntest og slidstyrketest på et laboratorium. Derudover er indholdet af uønsket kemi også undersøgt på laboratorium, hvor man har undersøgt for PAH'er, ftalater, flammehæmmere og klorparaffiner.

Den samlede bedømmelse af skoletasker er vægtet på følgende måde:
  • Ergonomisk vurdering 40%
  • Børne- og forældrepanel 20%
  • Slidstyrke- og regntest 30%
  • Uønsket kemi 10%

 

Den ergonomiske skoletaske

Hvorfor skal du købe en Ergobag skoletaske? Dét og meget mere kan du se i filmen her.
Se filmen her

Video guides

Ergobag har lavet 6 video guides til brug af deres skoletasker. Her kan du blandt andet se, hvordan du indstiller skolertasken efter dit barns højde, hvordan du fastgører brystremmen, hvordan du pakker din Ergobag skoletaske rigtigt og meget meget mere.
w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag02.jpg

Sådan indstilles skoletasken efter barnets højde.
Se med her.

w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag03.jpg

Sådan fastgøres brystremmen. 
Se med her.

w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag01.jpg

Sådan udskiftes magnetspændet.
Se med her.

w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag04.jpg

Sådan pakkes Ergobag rigtigt.
Se med her.

w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag05.jpg

Gymnastiktasken kan bæres på to forskellige måde. 
Se med her.

w26_SpotComponentBlock_3_370x350_Ergobag06.jpg

Opbevaring og montering af regnslag
se med her.

Er du også begejstret?

Se vores store udvalg af skoletasker, skoletaskesæt, gymnastikposer og penalhuse fra Ergobag
Shop Ergobag skoletaske
w06_SpotComponentCTA_1600x960-.jpg