½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Imagebanner_3200x700_BÆREDYGTIGT.jpg
Imagebanner_3200x700_BÆREDYGTIGT.jpg

Skal studietasken være bæredygtig?

Der er efterhånden rig mulighed for at købe bæredygtigt. For mange er det en del af deres livsstil at bidrage mere bæredygtigt, og hvis du allerede har godt styr på affaldssortering, genbrug og økologi, hvorfor så ikke vælge bæredygtigt, når studietasken skal shoppes? Bliv inspireret her på siden, hvor du både finder brands med et udvalg af miljøvenlige styles, såvel som brands, der har 100% fokus på det. Fælles for dem er den gode stil, der vil holde i mange år.

Reduce. Reuse. Recycle.

Særligt inden for rygsække finder du masser af fede styles, som der er fremstillet med omtanke på miljøet, og som har minimalt miljøaftryk. Gå på opdagelse i brands som Adidas Originals, XD Design, Haglöfs og Fjällräven, hvis du søger en bæredygtig rygsæk til studiet.

Aevor

Aevor rygsække taler til unge, der tør gå imod strømmen på en afslappet og stilet måde. Det handler dog ikke kun om at se godt ud, for Aevors unikke design fokuserer i høj grad også på funktionalitet og kvalitet i topklasse. Genbrug er en hjørnesten i Aevors bæredygtighedsstrategi og tjener til at minimere deres påvirkning af miljøet, når de fremstiller deres produkter. Aevor bruger stoffer med et genanvendt PET-flaskeindhold på 50%-100%. PET-genanvendelse har flere store fordele: Der produceres mindre affald, og der er brug for færre naturressourcer til at producere en færdig rygsæk. Dette reducerer mængden af uundgåelig miljøforurening betydeligt.

Shop med omtanke

Hvis du er vild med bæredygtighed, så er disse brands og kategorier helt sikkert noget for dig.

Rygsække

w23-CategorySpot-studiestart-bæredygtig_rygsække.jpg

Drikkedunke

w23-CategorySpot-studiestart-bæredygtig_drikkedunke.jpg

Tote bags

w23-CategorySpot-studiestart-bæredygtig_totebags.jpg
800x480_1.jpg

Det bæredygtige valg

Omtanke for vores samfund har altid været en del af NEYEs DNA. Derfor giver det rigtig god mening for os at fremhæve alle de bæredygtige valg, der er at finde i vores store sortiment.
Læs mere her