• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

Fjällräven

Fjällräven

Historien bag Fjällräven som virksomhed er ret unik, og det hele starter med en 14-årig dreng. Åke Nordin stod for mere end 60 år siden og manglede en rygsæk, der sad godt på ryggen. Det eksisterende udvalg af rygsække,var på daværende tidspunkt ikke tilstrækkeligt for Åke, og han tog derfor sagen i egen hånd og byggede sin egen rygsækramme af træ. Det var den rygsækramme, der ti år senere blev starten på virksomheden Fjällräven. I dag er Fjällräven et af de største brands indenfor friluftsudstyr, og ideen bag rygsækkene er den samme uanset formål: Skal man bære noget tungt på ryggen, skal det sidde højt.

 

Populært i kategorien

Mærker  /  Fjällräven (90)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (90)

Mærker  /  Fjällräven (90)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (90)

Fjällräven 

Fjällräven leverer i dag både gamle kendinge og moderne nyfortolkninger af klassikere. De formår nemlig stadig at lancere de elskede klassikere såsom Kånken-rygsækken fra 1978 – nu i en mere bæredygtig og miljøvenlig version under navnet Re-Kånken. Den nye taske er fremstillet af materialet fra 11 engangsplastflasker, og den kan derfor genanvendes til nye tasker igen og igen, når den har udtjent sin levetid hos dig. Det gode, gamle og velkendte design har den selvfølgelig stadigvæk.

Inspirationen til deres tasker finder Fjällräven selv i naturen. Med en vision om at blande tidløst design med funktionalitet og slidstærke materialer, mikser de lige nøjagtig de funktioner, som man typisk har brug for, når man eksempelvis går tur i naturen. Samtidig ønsker de også at tænke miljøvenlige materialer ind i deres produkter, således at Fjällräven kan handle med respekt for naturen, dyrene og mennesket. Overordnet er målet, at Fjällräven skal kunne fastholde interessen for friluftsliv gennem deres produkter.

Du kan selvfølgelig finde et kæmpe udvalg af Fjällräven-tasker til både børn og voksne her hos NEYE, hvor du også finder både tilbehør til din rejse og tasker til din computer. Priserne er desuden svære at klage over, så tag et endelig et kig rundt i vores sortiment – der er farver og former nok at vælge imellem.

Gamle og nye klassikere

Vi kender de helt gamle taskemodeller som den førnævnte Kånken-tasken, men de nyere rygsække såsom den sorte rygsæk og skuldertaske i én, No. 1, er efterhånden også et velkendt syn i gadebilledet. Den er populær af flere grunde. Udover at være lavet af det lækre og kraftige kanvas-stof, kan den bruges både på arbejdet, til studiet eller i fritiden. Den er rummelig og jkan bruges som både skuldertaske og rygsæk. Har du brug for en computertaske, anbefaler vi, at du tager et kig på briefcase-modellen fra Fjällräven, der fås i et væld af forskellige farver. Du finder dem i det meget slidstærke G-1000 HeavyDuty-stof, og tasken er funktionel med mange rum, der sørger for orden i dine ting. Mangler du en pung, kan du kigge på den flotte herrepung eller kreditkortholder, der med sit vegetabilsk garvede læder sikrer en smuk patina og kun bliver smukkere, jo længere tid du har den.

Er du mere til Räven-modellen, finder du den også her hos NEYE i mange farver. Der findes helt sikkert en, der falder i din smag. Skal du bare på en hurtig sviptur over broerne, kan du tjekke weekendtasken Duffel no. 5 ud, og har din taske tabt skulderpuderne eller brystremmen, kan du finde en ny her hos os. Vi behøver vist ikke at sige, at du uden tvivl er sikret en - på mange måder - usammenlignelig kvalitet med Fjällräven.