• Gratis afhentning i butik
 • Returner i butik
 • Fragt fra 29,-
 • Gratis levering på køb fra 499,-
 

Din indkøbskurv er tom.

The North Face

The North Face

Brandet The North Face er opkaldt efter det mest kolde og ubarmhjertige sted du kan finde – nemlig den nordvendte side af bjerget, hvor mængden af solstråler er beskedne og vinden hård og kold. The North Face har uden tvivl hjulpet rigtig mange mennesker igennem netop dette hårde område. Blandt andet prøver mange erfarne bjergbestigere kræfter med bestigning af Himalaya og har udstyr fra The North Face med på turen.  Ironisk nok starter historien om The North Face et helt andet sted end den kolde bjergside.  Den begynder nemlig kun 150 meter over havets overflade på San Fransiscos North Beach i 1966, hvor to erfarne bjergbestigere får idéen til det populære brand. 

Populært i kategorien

Mærker  /  The North Face (56)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (56)

Mærker  /  The North Face (56)
Sorter stigende
 
Side:
   
 1. 1
 2.  
 3. 2
 4.  
 5. 3
 6.  
 7. 4
 8.  
 9. 5
 10.     |  
 11.   
 12. |  
Se alle (56)

The North Face 

I begyndelsen forhandlede The North Face udelukkende high-performance udstyr til bjergbestigning, og der var ingen tvivl om deres kendskab til godt grej. I 1968 begyndte de to ejere at producere deres eget tekniske bjergbestigningsudstyr, og firmaets slogan blev til ’Never Stop Exploring’, hvorfor de også begyndte at sponsorere forskellige ekspeditioner til de mest fjerne og uberørte steder i verden – hvor det helt rigtige udstyr er altafgørende. I dag er laver The North Face meget mere end blot bjergbestigningsudstyr. De laver blandt andet udstyr til både skientusiaster og udendørs atleter. The North Face har som mål at skubbe grænserne for, hvad innovation er, så du selv kan skubbe grænserne for din udforskning af verden.

Er du på udkig efter udstyr til din næste vandretur, kan du trygt udforske vores sortiment her på neye.dk. Historien om The North Face emmer af passionen for kvalitet i højeste klasse – så det er med garanti det, du får.

Et udvalg med de bedste fund

Er du på udkig efter rygsække, kan du med fordel undersøge, om det er Recon, Borealis eller Vault-rygsækken, der passer bedst til dig. Den sorte Borealis indeholder eksempelvis en polstret lomme til din PC, så computeren kan fragtes frem og tilbage på cyklen uden skader. Derudover er den indrettet sådan at dine ting ikke bliver væk. Rygsækken er designet sådan, at den sidder ergonomisk korrekt på ryggen for at skåne din ryg mest muligt.

Er budgettet lidt lavere, skal du ikke fortvivle. Her på neye.dk kan du nemlig også finde den flotte Vault model, der ligeledes sidder ergonomisk korrekt på ryggen, så komforten er sikret. Denne model har også en lomme til din PC, og et forsiderum til din mobil, pung og nøgler – så du ikke skal stå i længere tid og lede efter det, du skal bruge.

Vi tilbyder også The North Face-toilettaske, der er fremstillet i et slidstærkt materiale, der holder i lang tid. Kvaliteten hos The North Face handler ikke kun om high performance – det handler lige så meget om bæredygtighed! The North Face er skabt til naturen, så det er selvfølgelig også nødvendigt at bevare naturen ved at behandle den med respekt. Udforsk vores sortiment af The North Face – vi garanterer absolut værdi for pengene.