Få besked om de gode tilbud

Tilmeld dig Klub NEYE og få inspirerende nyheder og attraktive tilbud i indbakken. Tilmeld dig i dag, så går du aldrig glip af udsalg og andre gode tilbud.

Tilmeld dig Klub NEYE her
w51_SpotComponentCTA_1600x960_nyhedsmail.jpg

Singles Day – hvad er det?

Singles Day i Danmark er ved at være veletableret, både blandt de danske forbrugere, såvel som de mange butikker, der vælger at være med til at markere dagen. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor begrebet i første omgang opstod blandt fire studerende fra Nanjing Universitet. De fire begyndte at fejre deres liv som singler, som en reaktion på Valentines Day, der jo primært fejrer kærester og ægtepar.

På Singles Day er der mange singler, verden over, der mødes til fester og andre arrangementer. Men i Danmark kender vi det nok mest som den store shopping dag, det nu også er blevet. Det siges, at det er ejeren af Alibaba (kæmpe e-handelsplatform fra Kina), der sidenhen tog dagen til sig i forhold til at bruge den som handels-mærkedag. Som vi kender det fra den amerikanske Valentines Day. Og det er i den grad blevet stort, hvis man kigger på global omsætning fra online butikker, såvel som fysiske butikker, på netop den dag.


Hvornår er det Singles Day?

Singles Day er altid den 11. november. Altså 11/11 – der med de fire et-taller perfekt symboliserer de fire individer, der i første omgang markerede dagen i Nanjing, Kina. Eller som et symbol på singler. I hvert fald gør det det nemt at huske datoen, på den måde. I Kina bliver dagen også kaldt Double 11 og er en kæmpe online shopping festival.


Gode tilbud på Singles Day

Hos NEYE har vi også taget Singles Day til os, som en dag vi med glæde fejrer med alle vores kunder. Glæd dig til dagen, og forkæl dig selv med lige det du drømmer om, single eller ej.


Se alle aktuelle tilbud

Vi siger ikke, at tasker kan redde liv ...men vi arbejder på det

Vi donerer hele vores overskud til kræftforskning
Neye-fondens donationer