SALE - spar op til 50%

Singles Day 2021

Tak til dig, der handlede hos NEYE på Singles Day. Uanset hvad du købte, så støtter dit køb hos os en vigtig sag: kampen mod kræft.

Læs mere om NEYE-Fonden her.

 

Få besked om de gode tilbud

Hos NEYE er der altid gode tilbud.
Ikke kun på Singles Day.

Tilmeld dig Klub NEYE og få inspirerende nyheder og attraktive tilbud i indbakken. Tilmeld dig i dag, så går du aldrig glip af udsalg og andre gode tilbud.
Tilmeld dig Klub NEYE her
w51_SpotComponentCTA_1600x960_nyhedsmail.jpg

Dit køb støtter kræftforskning

Vidste du, at dit køb hos os støtter en vigtig sag?

Uanset hvad du køber og hvornår du køber det - om det er på neye.dk eller i en af vores butikker, så støtter dit køb kampen mod kræft. NEYE-Fonden, som ejer NEYE butikkerne, donerer nemlig kædens overskud til kræftforskning.

Så tak til dig, der handler i NEYE.

Mange bække små

I løbet af de sidste 10 års tid har vi doneret 58 mio. kroner til det gode formål. Takket være vores mange kunder, der køber stort som småt, i løbet af året.

Store salgsdage som Singles Day er selvfølgelig ekstra vigtige for os, da det tæller med i det store regnskab. Så hvis du alligevel har besluttet dig for at købe en taske eller noget andet – ja, hvorfor så ikke købe det et sted, der giver noget igen?

Singles Day – hvad er det?

Singles Day i Danmark er ved at være veletableret, både blandt de danske forbrugere, såvel som de mange butikker, der vælger at være med til at markere dagen. Singles Day stammer oprindeligt fra Kina, hvor begrebet i første omgang opstod blandt fire studerende fra Nanjing Universitet. De fire begyndte at fejre deres liv som singler, som en reaktion på Valentines Day, der jo primært fejrer kærester og ægtepar.

På Singles Day er der mange singler, verden over, der mødes til fester og andre arrangementer. Men i Danmark kender vi det nok mest som den store shopping dag, det nu også er blevet. Det siges, at det er ejeren af Alibaba (kæmpe e-handelsplatform fra Kina), der sidenhen tog dagen til sig i forhold til at bruge den som handels-mærkedag. Som vi kender det fra den amerikanske Valentines Day. Og det er i den grad blevet stort, hvis man kigger på global omsætning fra online butikker, såvel som fysiske butikker, på netop den dag.


Hvornår er det Singles Day?

Singles Day er altid den 11. november. Altså 11/11 – der med de fire et-taller perfekt symboliserer de fire individer, der i første omgang markerede dagen i Nanjing, Kina. Eller som et symbol på singler. I hvert fald gør det det nemt at huske datoen, på den måde. I Kina bliver dagen også kaldt Double 11 og er en kæmpe online shopping festival.


Gode tilbud på Singles Day

Hos NEYE har vi også taget Singles Day til os, som en dag vi med glæde fejrer med alle vores kunder. Glæd dig til dagen, og forkæl dig selv med lige det du drømmer om, single eller ej.


Se alle aktuelle tilbud