DKNY

Donna Karan New York, eller DKNY forbinder mange med deres fine parfumer, som kan kendes på den æble-inspirerede flaske, men DKNY er meget mere end parfumer. De er også kvalitet, design og en helt særlig fornemmelse for New Yorks unikke ånd.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Donna Karans vision

DKNY blev etableret i 1984 af designer og modeskaber Donna Karan, og Stephen Weiss. Karan havde en klar vision, nemlig at kombinere komfort med luksus og det praktiske med det eftertragtede. Ifølge Donna Karan selv skyldes hendes succes, at hun lader sine kvindelige instinkter komme til udtryk i hendes designs.
DKNYs mission er at repræsentere New Yorks sjæl og liv. Dette kommer til udtryk gennem de eksklusive designs, som emmer af de højeste standarder, når der kigges på kvalitet, kreativitet, integritet og udvikling.

Taskerne fra DKNY appellerer til den moderne kvinde, som ønsker produkter af bedste kvalitet med et feminint og klassisk udtryk. Det lykkedes derfor brandet at kreere items, som opfylder dagligdagens behov og designs, som kan bruges på arbejdet såvel som en aften ude.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

International format

Se vores store udvalg af tasker og punge fra modeskaberen Donna Karan og få den ægte New York stil.
Shop DKNY taske