Sale: Spar op til 50% på masser af brands

Guide til Ergobag skoletasker

Skoletasker fra Ergobag er inspireret af trekkingrygsække, og er kendt for deres høje standarder, bl.a. inden for ergonomi. Ergobag har vundet flere priser i diverse skoletaske test, i Danmark såvel som i udlandet. I 2021 opnåede Ergobag Prime den højeste vurdering i Forbrugerrådet Tænks Bedst i Test af skoletasker.

Skoletasker

Ergobag skoletasker - Stort udvalg på neye.dk

Penalhuse

Ergobag penalhus - Stort udvalg på neye.dk

Børnehavetasker

Ergobag børnehavetasker - Stort udvalg på neye.dk

Shop dine Ergobag favoritter

Video guide: Prime

Bliv klogere på de mange features, der er tænkt ind i Prime skoletasken. Modellen Ergobag Prime er den internationale bestseller, og også i Danmark et populært valg til elever i 0.-4. klasse. Ergobag kombinerer ergonomikonceptet fra innovative trekkingrygsække med alt det, en skoletaske skal kunne i forhold til funktion og design.

Ergobag skoletasker til drenge og piger - Stort udvalg hos NEYE

Ergonomi & innovation

Ergobags innovative "Your-Size-System" giver mulighed for regelmæssige justeringer, der sikrer den perfekte pasform, uanset hvor hurtigt et barn vokser. Skoletaskens højde i ryggen kan justeres til barnets højde fra 100 til 150 cm. Det gør også, at tasken kan bruges over flere klassetrin.

Ergobag prime er med fast bund, bredt aftageligt hoftebælte og integreret opbevaringsrum til madkasse og drikkedunk. Tekstilet er fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.

Ergobag 0.-4. klasse

Alt til skoledagen

Til en skoledag hører også godt tilbehør. Dette er selvfølgelig også gennemtænkt, uanset om det skal bruges i timerne eller i frokostpausen.

Shop Ergobag penalhuse
Shop Ergobag gymnastiktasker
Shop Ergobag madkasser
Shop Ergobag drikkedunke

Ergobag tilbehør
w11_SpotComponentCTA_800x480-ergobag-klettis.jpg

Søde motiver til tasken

Gør tasken personlig med søde nøgleringe eller de populære Kletties, som er Ergobags badges til deres skoletasker. Med Kletties kan man nøjes med at udskifte motiverne i stedet for hele skoletasken, når barnets interesser ændrer sig.

Der findes mange forskellige motivsæt, alt fra brandbiler og prinsesser til dinosaurer og rumtema. 

Shop Ergobag Kletties

Små rygsække

Ergobags rygsække til børnehavebørn har plads nok til snacks og drikkevarer, og alle de andre ting og sager, som de små pakker til eventyrlige dagsture.

Ergobag børnehavetasker

Om Ergobag

For over 10 år siden, fascineret af ideen om at udvikle en skoletaske inspireret af trekkingrygsække, udviklede 4 venner den første ergonomiske skoletaske i Köln, Tyskland. Siden da har mærket sat nye standarder i branchen ved at sætte beskyttelsen af børns sundhed og vores miljø i første række. Ergobag ønsker at inspirere børn og deres forældre til at opdage nye ting, vokse sammen og opleve en farverig barndom.


Om bæredygtighed

Genanvendelsesmetoder og klimabeskyttelse har været en integreret del af deres produktion i over 10 år. Med partnere som bluesign®, ClimatePartner, Fair Wear Foundation og Gruener Knopf ved deres side, sætter de år for år nye standarder. Siden grundlæggelsen har deres skoletasker været fremstillet af PET-flasker og været fri for skadelige kemi.

Med bluesign® har ergobag en uafhængig og kompromisløs partner ved sin side, der auditerer hele handelskæden for ressourcebesparelser og afkald på skadelige kemikalier. Ergobag arbejder sammen med mange bluesign®-certificerede leverandører og anvender ingen kemikalier, der er vanskeligt nedbrydelige i naturen. Desuden er hele kollektionen PFC-fri (per- og polyfluorerede kemikalier).

Den sociale ansvarlighed er også i centrum hos Ergobag. Således har Fair Wear Foundation gentagne gange udmærket Ergobag med den eftertragtede „Leader Status“ for virksomhedens anstrengelserne for at fremme social ansvarlighed og fair arbejdsbetingelser på produktionsstederne.

Virksomheden bag Ergobag, FOND OF, driver flere rygsæk brands, f.eks. Affenzahn rygsække til små børn og Satch skoletasker, som er målrettet de store skolebørn. Alle mærkerne udmærker sig ved at være unikke med hensyn til produkternes design og funktionalitet, og ikke mindst ansvarlighed i forbindelse med fremstillingen. Det betyder bl.a. et stærkt fokus på at spare på naturlige ressourcer. F.eks. ved at genanvende PET-flasker til tekstiler, så plastik affald finder ny anvendelse. På den måde reduceres brugen af naturlige, knappe ressourcer. I forhold til transport af materialer til produktionen, så sørger Ergobag også for, at der ikke bliver afskibet tomme flasker fra Europa til Asien,  så miljøet ikke påvirkes mere end højst nødvendigt.

Siden 2015 har Ergobag arbejdet med konkrete mål, som der løbende bliver rapporteret på i deres CSR-rapport. Læs mere om Ergobags bæredygtighedsmål inden for f.eks. genanvendte materialer, klima og sociale forhold.


Bedst i Test 2021 - Danmark

Ergobag Prime er kåret som testvinder i Tænks skoletasketest de sidste 2 gange i træk. I Forbrugerrådet Tænks seneste test af skoletasker blev der testet 8 skoletasker. Taskerne er undersøgt for vandtæthed, styrke, holdbarhed, ergonomi, funktion og uønsket kemi. Taskerne er dels blevet undersøgt på 2 laboratorier ift. uønsket kemi og holdbarhed og dels af en ergoterapeut, der har gennemgået taskerne sammen med børn i aldersgruppen 0.-3. klasse.

  • Bedste bedømmelse: Ergobag Prime blev som eneste model udmærket med betegnelsen „meget god“. 4 skoletasker fik testbedømmelsen „god“, to modeller blev bedømt som „middel“ og „under middel“, og en model fik betegnelsen „dårlig“. Med et testresultat på 86 % er Ergobag Prime i spidsen med et stort forspring.
  • Ergonomi vigtigste kriterie i testen: Ergoterapeuten giver Ergobag Prime den højeste karakter. Med „Your-Size-systemet“ kan Ergobag Prime tilpasses barnets størrelse, polstringer og indstillelige seler bidrager til høj bærekomfort, og den brede polstrede hoftesele sørger for at tage noget af vægten fra ryggen.
  • Snavs- og vandafvisende design: Ergobag Primes vandtæthed bedømmes som god og består også alle slidprøver med gode karakterer.

Se alle Ergobag skoletasker
Se alle Ergobag skoletaskesæt
Se alle Ergobag gymnastiktasker