Still Nordic

I 2013 blev det danske brand, Still Nordic etableret. Bag Still Nordic står et passioneret og erfarent hold, som brænder for at skabe funktionelle kvalitetstasker og rygsække til både mænd og kvinder.
w31_Imagebanner_3200x700.jpg

Still Nordic er kvalitetsprodukter med omtanke

Still Nordic taskerne er håndlavet på egen fabrik, hvor der lægges stor vægt på de etiske aspekter af produktionen, herunder den enkelte medarbejders arbejdsforhold, samt kemiske restriktioner. Der sættes en ære i at følge processen tæt, for dermed at sikre det bedst mulige slutresultat. Taskerne er fremstillet i ægte læder, der fra naturens side giver det enkelte produkt sit individuelle karakteristika.
Årligt præsenterer Still Nordic to kollektioner, hvor der fokuseres på tidens trends og tendenser. Clean-serien er Still Nordics "value for money" produkter. Her får man funktionelle produkter i tidløst design til gode priser samtidig med, at kvaliteten er struktureret og har et autentisk udtryk. Frill-serien har et stærkt og stilfuldt udtryk. Programmet er til kunden, som ønsker eksklusivitet til opnåelige priser. Designet er elegant og understøttes af kvaliteten, der har et flot og rent udtryk. For alle Still Nordics produkter gælder det, at funktionaliteten er i højsædet. Der lægges stor vægt på, at indholdet i de enkelte produkter lever op til de ønsker og behov, som kunderne møder i hverdagen.
w24_SpotComponentCTA_1600x960.png

Still Nordic

Se vores udvalg af tasker fra Still Nordic
kLIK HER