SALE - spar op til 50%

Tasker og accessories til din tween

Hos NEYE forhandler vi en bred vifte af produkter til dit barn, uanset alder, og vi har derfor også en masse lækre brands der henvender sig til det større barn, som dog endnu ikke er blevet teenager. Vi har samlet en taske- og accessories guide til dig der har børn i alderen 8 - 12 år.
w16_Imagebanner_3200x700_Kids.jpg

Børn i tweens alderen

Begrebet tweens henvender sig til børn i alderen 8 - 12 år. Disse børn befinder sig i mellem to aldre, som hverken er små børn eller teenagere, og på den måde opstår der en helt ny aldersgruppe. De har som oftest, i den alder, en mening om hvad de kan lide og ikke lide, og hvorfor de kun vil benytte sig af ét mærke fremfor et andet. Vi har derfor prøvet at sætte os ind i hovederne på disse tweens, og samlet en guide med forskellige brands, der passer til børn i denne alder, med produkter som crossbodys, bæltetasker, mobilcovers og skoletasker.

Accessories fra Schnoor

De fleste kender Sofie Schnoor for at producere tøj og sko til kvinder i den lækreste kvalitet, som følger de nyeste trends og tendenser. De har siden udvidet deres sortiment med mærkene Sofie Schnoor Girls og Petit by Sofie Schnoor, som henvender sig til de mindste. Hvis dit barn ikke er bange for glimmer, pailletter og måske endda læderfrynser, og kan lide at skille sig ud, så vil Sofie Schnoors tasker til børn med stor sandsynlighed blive en klar favorit.

Vi forhandler et bredt udvalg af Sofie Schnoor Girls tasker og accessories, f.eks. bæltetasker, skuldertasker og penalhuse.

Shop Sofie Schnoor Girls her

Rygsække fra Fjällräven

Fjällräven er de seneste år blevet et stort hit blandt børn, unge og ældre, selvom mærket oprindeligt blev produceret til friluftsmennesker, der ønskede en rygsæk der sad godt og højt på ryggen, og som kunne indeholde det mest nødvendige til en tur i det fri. I dag er Fjällrävens klassiske Känken rygsæk blevet en del af det danske modebillede, og kun få detaljer er ændret siden den første rygsæk kom på gaden for mere end 50 år siden. Fjällräven blander tidsløst design med funktionalitet og slidstærke materialer.  
Deres nyeste skud på stammen er deres Känken model i mini str., som passer perfekt på dit barns ryg, og som fåes i mange lækre farver. Køb deres produkter lige her.

Tasker og accessories fra Spiral

God kvalitet, funktionalitet der er helt i top, og med en mission om at bryde den gængse streetmode med inspirerende og anderledes prints, har Spiral siden 2013 produceret rygsække, bæltetasker og penalhuse til det større barn. Deres rygsække er blandt andet fremstillet i slidstærkt materiale og med praktiske stropper der kan justeres efter behov, så din tween kan føle sig smart samtidig med, at rygsækken har den rigtige ergonomi. 
Produkter fra Spiral er af top kvalitet og er velegnet til både skole, hverdag, fritid og ferier. Køb produkterne lige her.

Shoppere, toilettasker og meget mere fra Day et

w16_Blog_1136x700_Day.jpg

Digitale accessories

Se også vores store udvalg af digitale accessories til din computer, telefon og tablet. Der er helt sikkert nogle, der også vil falde i din tweens smag. Vælg jeres favorit design, uden at I behøver at gå på kompromis med kvalitet og beskyttelse af hverdagens knubs og slidtage.

Shop mobilcovers
Shop i pad sleeves
Shop Computer sleeves