Mest til børn

Få inspiration til alt i tasker og accessories, hvad enten du shopper til din baby, din tween eller teenageren.

Skoletasker

Bæltetasker

Rygsække

Skoletaske-guide-1136x700.jpg

Guide: 5 gode råd, når du vælger skoletaske

Tag os med på råd, inden du og dit barn vælger skoletaske. Hos NEYE har vi et bredt udvalg af kvalitetsskoletasker, og der vil helt sikkert også være en, der passer dit barn. Læs guiden og bliv klogere på, hvad du skal kigge efter, når I vælger skoletaske.
Læs skoletaske guide

Beckmann

Affenzahn

Fjällräven

w27_SpotComponentCTA_1600x960_spaydays.jpg

Satch Spray Days

Kom ind i en af de udvalgte NEYE butikker i marts og april og få dekoreret din Satch skoletaske eller penalhus med et motiv efter eget valg - helt gratis.

Læs mere her

Spiral Bags

JEVA

Sofie Schnoor Girls

w06_SpotComponentCTA_800x480_SKOLESTART_guide_v2.jpg

Klar til skolestart?

Få overblik over de bedste skoletasker, fra brands som Beckmann, Ergobag, LEGO og JEVA. Vi hjælper dig, så du vælger den rigtige taske til dit barn, og så I får en god skolestart. Guiden er primært til jer, der snart vinker farvel til børnehaven og spændte ser frem til en ny tid med SFO og 0. klasse.

Læs skolestart guiden
w27-SpotComponentCTA-bæredygtighed-tasker-rygsække-kufferter-v1.jpg

Det bæredygtige valg

Omtanke for vores samfund har altid været en del af NEYEs DNA. Derfor giver det rigtig god mening for os at fremhæve alle de bæredygtige valg, der er at finde i vores store sortiment.
Læs mere her

Franck & Fischer

Coolpack

Herschel

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_kufferter_boern_v1.jpg

Kufferter til børn

Giv dit barn sin helt egen børnekuffert, så det selv kan holde styr på sin bagage undervejs. Vi har mange fine børnekufferter, både til små og større børn, fra populære mærker som Trunki, Affenzahn, Yougo og Samsonite.
Shop børnekuffert
w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_baby.jpg

Lækre sager til dig og den lille

Se vores store udvalg af lækkert babytilbehør. Shop f.eks. pusletaske, pusleunderlag og babytæppe – og mange andre fine sager fra mærker som Day et, Sofie Schnoor og Cam Cam Copenhagen.

Se alle pusletasker
Shop til baby
w36-SpotComponentCTA-børnehavetasker-turtasker-NEYE.jpg

Send junior afsted med en god taske

Børnehavetasken er for mange små børns vedkommende, den første taske de har. Oplev alle de skønne modeller, fra mærker som Affenzahn, Fjällräven, Ergobag og Smallstuff. Køb en børnehave rygsæk og se begejstringen hos den lille.
Køb børnehavetaske her

Cam Cam Copenhagen

Lego

Smallstuff

w36-SpotComponentCTA_tasker-børn-neye-v1.jpg

Til barnet på farten

Vi gør en dyd ud af at vælge de rigtige brands, også når det gælder tasker til børn. Få inspiration til den nye sportstaske, toilettaske, bæltetaske eller skuldertaske til dit barn.
Shop tasker til børn

Adidas

Eastpak

Trunki

Tak fordi du handler i NEYE

NEYE butikkerne ejes af NEYE-Fonden, der siden 1977 har doneret sit overskud til kræftforskning i Danmark. Uanset hvad du køber i NEYE, støtter du derfor den vigtige sag. Alene de seneste 5 år, er det blevet til 50 mio. kroner til det gode formål

NEYE-Fondens donationer