Mest til børn

Få inspiration til alt i tasker og accessories, hvad enten du shopper til din baby, din tween eller teenageren.
w44_SpotComponentCTA_800x480_petit.jpg

Petit by Sofie Schnoor nyheder

Velkommen til en verden af dansk mode i børnehøjde. Her vil du se glimmer og glitter i skøn forening med velour og fur look. Petit by Sofie Schnoor taler til alle pigerne, der elsker at skille sig ud på den gode måde.

Petit by Sofie Schnoor tasker
w46_SpotComponentCTA_800x480_jul_adventsgaver_boern_v1.jpg

For Santa’s best helpers

Helt ærligt, adventsgaver til børn behøver ikke at ende i rodekassen. Lad dig inspirere af de fine gaveidéer og glæd dit barn med en gave, der holder langt efter jul.

Adventsgaver til børn

Cam Cam Copenhagen

Lego

Smallstuff

w44_SpotComponentCTA_800x480_ergobag.jpg

Ergobag nyheder

Ergobag er særlig kendt for deres Prime skoletaske, der kan vokse med barnet pga. det justerbare rygsystem. Foruden god ergonomi er Ergobag også kendt for deres bæredygtige profil, f.eks. er de benyttede tekstiler fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.

Shop Ergobag skoletasker

Adidas

Eastpak

Trunki

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_kufferter_boern_v1.jpg

Kufferter til børn

Giv dit barn sin helt egen børnekuffert, så det selv kan holde styr på sin bagage undervejs. Vi har mange fine børnekufferter, både til små og større børn, fra populære mærker som Trunki, Affenzahn, Yougo og Samsonite.

Shop børnekuffert

Beckmann

Affenzahn

Fjällräven

Franck & Fischer

Coolpack

Lässig

Rygsæk til skolen

Satch rygsække er perfekt som skoletaske til de større børn. Deres skoletasker er anerkendt for deres store fokus på ergonomi, funktionalitet og bæredygtighed. Alle Satch tasker er nemlig fremstillet af 100% genbrugte PET-flasker.

Køb satch skoletaske
w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_baby.jpg

Lækre sager til dig og den lille

Se vores store udvalg af lækkert babytilbehør. Shop f.eks. pusletaske, pusleunderlag og babytæppe – og mange andre fine sager fra mærker som Day et, Petit by Sofie Schnoor, Manostiles og Cam Cam Copenhagen.

Shop til baby

Spiral Bags

JEVA

Petit by Sofie Schnoor

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_boern_gaminig_v1.jpg

Gamer tasker og udstyr

Med en specialdesignet gamer taske eller gamer rygsæk, er dit gaming udstyr godt beskyttet. Taskernes stærke materiale og indretning er tilpasset livet som gamer på farten. Se også udvalget af gamer tastatur, mus, headset og andet gamer tilbehør her.

Shop til gaming
w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_boernehavetasker_boern.jpg

Send junior afsted med en god taske

Børnehavetasken er for mange små børns vedkommende, den første taske de har. Oplev alle de skønne modeller, fra mærker som Affenzahn, Fjällräven, Ergobag og Smallstuff. Køb en børnehave rygsæk og se begejstringen hos den lille.

Køb børnehavetaske her

Kategorier

w36_SpotComponentCTA_800x480_kampagne_tasker_boern.jpg

Til barnet på farten

Vi gør en dyd ud af at vælge de rigtige brands, også når det gælder tasker til børn. Få inspiration til den nye sportstaske, toilettaske, bæltetaske eller skuldertaske til dit barn.

Shop tasker til børn