White-bar-1.jpg

Lad eventyret begynde

Shop drømmekufferten og tag på juleferie med stil. Eller glæd en du har kær med en kuffert, der holder lang tid efter jul. Bliv inspireret til gaven til den rejselystne. Vi har alt, fra de budgetvenlige trolleys, til kufferter med alverdens features, de ultra lette og de flotte kufferter, der understreger din stil. Er det de små ting, der står på ønskelisten, så har vi også et stort udvalg af toilettasker og uundværligt rejsetilbehør.

Håndbagage i den rette størrelse

Når man rejser med fly er der regler omkring ens håndbagages størrelse, og netop derfor kalder man kufferter, som lever op til de krav kabinekufferter. De måler typisk 55 cm i højden, da det er standard hos de fleste flyselskaber. Om kufferten skal være blød eller hård er helt op til dig.

Shop kabinekufferter

Kabinekuffert - shop efter budget

hardcasekufferter_rejs.jpg

Den hårdføre

En hardcase kuffert klarer selv de hårdeste strabadser og dens overflader absorberes ikke af vand. Det betyder, at den passer rigtig godt på sagerne indeni. Samtidig er hardcase kufferter lette at manøvrere. Så hvis du kender en rejseglad, der stiller krav til netop det, så vælg en hård kuffert, når juleønsket skal opfyldes.

Shop hardcase kufferter

Hardcase - shop efter budget

softcasekufferter_rejs.jpg

Den bløde

En blød kuffert, også kaldet softcase kuffert, er ofte et godt valg, hvis man søger en letvægtskuffert. Mange vælger en softcase som kabinekuffert, da den kan være mere handy at gå rundt med end en rejsetaske. Find din favorit til julen i vores store udvalg fra mærker som Samsonite, Delsey og Eastpak.

Shop softcase kufferter

Softcase - shop efter budget

Et sikkert hit under juletræet

En toilettaske er perfekt som julegave, og står hvert år på manges ønskeliste. Både blandt kvinder og mænd. Måske skal toilettasken være i læder eller i bæredygtigt tekstil? Eller måske er det vigtig, at toilettasken er med ophæng? Mulighederne er mange. Toilettasker findes i et væld af størrelser, looks og prisniveauer.

Se alle toilettasker
outdoor_rejs.jpg

Cool & casual

I vores Outdoor kategori finder du bl.a. et bredt udvalg af rygsække og duffelbags. Heldigvis behøver man ikke at være bjergbestiger for at shoppe de fede outdoor brands. De sikrer blot, at taskerne holder til vejr og vind – samtidig med at de følger outdoor trenden. Gå på opdagelse i kategorien og shop dine favoritter nu.

Shop outdoor
White-bar-1.jpg

Lidt ekstra til rejsen

Med rejsetilbehør som nakkepuder, sovemasker og kuffertmærker kan rejsen gøres nemmere og mere behagelig. Forkæl den rejselystne med en lille ting, der kan bringe glæde på fremtidens rejser.

Shop rejsetilbehør
Børnekufferter-800x480.jpg

Kufferter til familiens mindste

Glæd de yngste med deres helt egen kuffert. Perfekt til en overnatning hos bedste og til den længere ferie, hvor favorit legetøjet, måske bliver samlet i den. Se alle de søde modeller og shop de farver og de prints, der vil begejstre mest.

Shop børnekufferter