SALE - spar op til 50%

Blogger Trinesblend

I NEYE har vi lavet et blogsamarbejde med Trinesblend, i forbindelse med at hendes datter skal starte i skole. Derudover fandt Trine også noget til sig selv, og noget til hendes ønskeliste, blandt vores mange brands.
w05_Imagebanner_3200x700.jpg

Trine Petersen

Trine Petersen er bloggeren bag livsstilsbloggen Trinesblend som har været i luften de sidste par år. Privat er Trine gift med Søren, og sammen har de tre skønne børn, Alfred, Selma og Kalle Emil. Familien er bosat i en dejlig Nørrebro lejlighed, som hele familien nyder godt af. Trine blogger om alt lige fra familie, børn og deres københavnerliv til indretning, fashion og rejser. Hun prøver så vidt muligt at vise hendes liv og hverdag uden filter, på godt og på ondt.

Om Trinesblend

w23_SpotComponentCTA_1600x960_1.png

Trines udvalgte tasker

En dejlig varm forårsdag, 16. maj 2018, startede en smule anderledes for den lille familie på Nørrebro, end den plejer. Trine og hendes datter Selma skulle nemlig ud og kigge på en skoletaske, og det var en helt særlig dag, som de begge havde set frem til. Trine og hendes datter besøgte vores butik på Trianglen, og her blev de hurtigt enige om den flotte Ticket to Heaven skoletaske med lyserødt leopardprint. Her fulgte både gymnastiktaske, penalhus med indhold, madkasse og drikkedunk med i købet, hvilket sikrer at det hele passer sammen. Trine og Selma havde udset sig flere forskellige skoletasker, både fra Ergobag og Satch, men valget faldt nu engang på den lyserøde fra Ticket to Heaven. Selma blev så glad for skoletasken, at hun bar den på ryggen resten af dagen.
Men der blev også mulighed for at Trine kunne vælge sig en ny taske, blandt NEYEs mange forskellige mærker og stilarter. Hun havde flere tasker op at vende, og måtte gå frem og tilbage foran spejlet for at beslutte sig. Valget faldt på en lysegrå håndtaske fra ADAX, som kan rumme alle hendes fornødenheder, såsom pung, mobil, nøgler og solbriller, samt kosmetikpung og endda en bog. Samtig kunne Trine skrive to ekstra crossbodys på sin ønskeliste, fra Belsac og fra vores eget mærke Saint Sulpice.
Efter shoppeturen var Trine og Selma en tur i Tivoli, for at fejre og lufte deres nyindkøbte tasker.

w23_SpotComponentCTA_1600x960_3.png

Trinesblend

Læs meget mere om deres dag og produkterne på Trines blog
Læs mere her