½

Spar 20-50% på masser af rejsetasker

Ny og innovativ kuffert fra DELSEY

Den nyeste kuffert fra DELSEY, er med til at forenkle livet for ultra-online rejsende. Med sine seks, mere eller mindre nyskabende funktioner, gør den rejsen nemmere, bedre og mere sikker, samtidig med at kufferten fastholder DELSEYs lækre design.
w22_Imagebanner_3200x700.jpg

DELSEY Pluggage

Vi har hos NEYE fået æren af, at forhandle den helt nye og innovative kuffert, DELSEY Pluggage. Dette er den første kuffert, som kan connectes til din smartphone, så du har mulighed for at sikre dine personlige egendele, hvilket gør din rejse simplere og mindre stressende. Kufferten har 6 innovative funktioner, som er nøje udvalgt blandt 9000 rejsende, for at sikre dig den ultimative rejseoplevelse. For det første har denne kuffert en helt særlig funktion, i form af et international tracking-modul. Denne enhed gør det muligt at spore din kufferts bevægelser fra en lufthavn til en anden, og giver dig en sikkerhed i, altid at vide hvor din kuffert befinder sig, i op til 22 timer efter afbrydelsen af Bluetooth-forbindelsen med din smartphone. Dernæst har kufferten TSA kombinationslås, og innovativ åbning, i form af fingeraftrykslæser, som kan registrere op til 30 fingeraftryk.
Derudover er det muligt at låse sin kuffert inden for 10 meter, tjekke dens låsestatus og få besked om eventuelle sikkerhedsinspektioner, som foretages af tolden, ved hjælp af appen på din smartphone. Herunder er der også en alarmfunktion, som advarer dig med en besked og vibrationer, hvis din kuffert bevæger sig væk fra dig eller mod dig.
Til sidst har DELSEY Pluggage to ekstra funktioner, såsom en digitalvægt, så du evig og altid ikke behøver at bekymre dig om din baggages samlede vægt. Derudover indeholder kufferten også en USB-port, som giver dig mulighed for at oplade din telefon eller andre digitale apparater, når du er på farten.

For at få glæde af alle kuffertens online funktioner, er man nødsaget til at hente og installere appen DELSEY Pluggage og appen DELSEY, powered by LUGLOC.

6 gode grunde til at vælge DELSEY Pluggage

w22_SpotComponent_1_1200x960.jpg

DELSEY Pluggage

Se vores udvalg af DELSEY Pluggage
Klik her