SALE - spar op til 50%

EPIC

EPIC har fremstillet en ny Phantom model, som de kalder EPIC Phantom Bio, da den er produceret i miljøvenligt nedbrydeligt materiale. Kufferten har mange fordele, som bidrager til en nemmere og bedre rejse, uden at skade miljøet.
w13_Imagebanner_3200x700_PhantomBIO_02.jpg

EPIC Phantom

Det svenske firma EPIC er producenten bag en lang række kufferter, rejsetasker og rejsetilbehør. De skaber produkter, der fremstilles på baggrund af kvalitetssikre valg og med sans for innovation. De er altid på forkant, hvilket har gjort EPIC til en del af den absolutte verdenselite indenfor fremstilling af kufferter og rejsetasker.

EPIC startede tilbage i Göteborg i 2004 med en vision om at skabe kufferter og rejsetasker med godt design og innovativ tænkning, og derfor har de endnu engang lanceret en ny kuffert til deres sortiment, som kaldes "EPIC Phantom Bio". Denne kuffert er en miljøvenlig udgave af deres i forvejen populære kuffertserie EPIC Phantom.

EPIC Phantom Bio er fremstillet i miljøvenligt BioLite materiale – 80% polypropylen og 20% hamp – som skaber en Phantom model, der er stærkere, lettere og langt mere holdbar, end hvad vi tidligere har set. BioLite materialet er fremstillet af det svenske firma Trifilon, som deler de samme visioner som EPIC.

De har begge et stort ønske om at skabe innovative produkter, med fokus på miljøet. Denne model er derfor fremstillet af disse bæredygtige og nedbrydelige materialer.

EPIC tror på, at det er muligt at skabe produkter, der øger lysten til at rejse og mindsker miljøspild. EPIC og Trifilon er meget stolte over at kunne præsentere denne model og gøre dette muligt, for alle der elsker at rejse. Vi hos NEYE er stolte over at være forhandler af dette produkt.

Køb Epic Phantom her

I 2016 vandt EPIC Phantom SL kufferten Bedst i test hos Best-i-test.nu.
Se den og mange flere Epic kufferter i vores store udvalg af kvalitetskufferter.

5 gode grunde til at vælge EPIC Phantom Bio

w13_SpotComponentCTA_1600x960_PhantomBIO.jpg

Stort udvalg af rejsetilbehør

Epic er kendt for kufferter, der skiller sig ud, godt rejsetilbehør og deres populære cityshopper. Find din favorit her på neye.dk og få hurtig og billig levering.
Køb Epic kuffert
w13_Blog_1136x700_PhantomBIO.jpg